3 Nisan 2009 Cuma

Bitsin Artık Bu Çile


Milli maç arası denilen işkence bitiyor ya sonunda oh be. Beşiktaş'tan ayrı geçen her hafta zulüm. Sevgiliyi gurbete yollamış gibi. El sallıyorsun arkasından, biliyorsun dönecek; ancak her geçen dakika daha çok özlüyorsun. Buluşma anı ise bir şölen.

Bir aksilik çıkmazsa, arzulandığı gibi giderse Kayseri maçı öncesi harika olacak. Bundan bir süre önce Hayaller'i yazarken, geçmiş yıllardaki takımı karşılamadan söz etmiştim. Yine bir Kayseri maçı öncesi olması büyük tesadüf. Ve ayrıca bu sefer şampiyonluğa koşan bir Beşiktaş var. Semti öyle hayal etmek oldukça büyüleyici.

5149 sayılı her hareketimize ket vurmaya çalışan yasa yüzünden tribünlerde yine meşale olmayacak. Şeref Bey'in alev alev olduğu günleri özledik, olası bir şampiyonlukta Galatasaray maçında kimse bu yasayı takmaz sanırım. Yakarız bu gezegeni dedik, ama yaktırmıyorlar artık.

Pazar günü de hentbol takımımız çok önemli bir mücadeleye çıkıyor. Açıkcası bu maç beni çok daha fazla heyecanlandırıyor. Seba'da yine taraftar desteği ile turu alacağımızı düşünüyorum. Ramazan'ın hafif bir sakatlığı varmış, umarız ki yetişir maça. Turu geçtiğimiz takdirde İzmir'de oynanacak maçta o moralle de galip geliriz. Bu maça dair hazırlıklarımız var. Her şeyin yolunda gitmesi temennimiz.

Beşiktaş'ı, semti, Şeref Bey'i, Şairler Parkı'nı, Kazandibi'ni çok özledim...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Meşale şovunun sonunda yaşananlar dışında herşey çok güzel görünüyordu eklenen resimlerden baktıklarımız gördüklerimizle :) Ayrıca Mustafa Denizli'nin maçtan sonra böyle bir organisazyonu bilmediğini bilseydi takımı iki saat öncesinden stada getireceğini söylemesi çok inandırıcı değildi.

Ama kaçan onca pozisyona rağmen kazanmak güzel :)

Unknown dedi ki...

Hentbol takımızın taraftar desteği ile 3 farkı çok rahat alacağını düşünüyorum. İzmir'e moralle gelen Hentbol takımımız inşallah İzmir'den de galibiyet ile ayrılacak :)