3 Şubat 2009 Salı

Transfer Sezonunun Ardından ...



-Aydın Karabulut kulübümüzde kalmış. Tekrardan bir adapte sorunu yaşamaz ve umarım kendisinden beklenen futbolu yönetimin suratına çarparcasına sergiler. Tabi ki Denizli faktörü de önemli burada. Üzülmez gerçeği ve yeni sorunumuz tazecik Serdar Özkan'ın performansından sonra , Ekrem'i sağ açık, Tello'yu sol bek, Aydın'ıda sol açığa yazdık kafamızda. Vaziyete göre Erkan, Serdar Özkan değişiklikleri. Hadi be Aydın diyoruz ve Yönetimin ayıbını tarihe not düşüyoruz.

-Nobre ile anlaşma sağlanamamış. Bir postta bahsetmiştim, -hangi çevirmen yabancı futbolcularımıza boş mukaveleye imza anlatmayı anlatabilir ? - ve yine Futbolun profosyonel yanı ben hep burdayım dercesine dikildi karşımıza. O forma kutsaldır nasip olmaz herkese diyoruz ama az hırslı bir futbolcu gördüğümüzde göklere çıkarıyoruz. Yinelemeye gerek var mıdır bilmiyorum ama Nobre'nin oyunu bana hep göz boyayıcı geliyor. Yetenekleri sınırlı ama mücadele ediyor. Tıpkı Baki gibi. Sınırlı yetenek ile mücadele birleşince sahadaki ilk 11'de olmasan bile gönüllerde ilk 11'e yerleşiyorsun. Bu şekilde baktığımızda taraftarın Nobre'yi sevmesini anlayabiliriz. Gel gör ki kontrat yenileme zamanı geldiğinde Siyah ile Beyaz kadar netleşiyor saflar. Her maç ilk 11'de oynadığından, hatırı sayılır bir gol oranına ulaştığından, e biraz da taraftar seviyor olunca, ben de isterim diyor Delgado kadar, biraz da can dostum menajerime. Şimdi yapma bunu Nobre, bak Batu göz kırpıyor bize. 3-4 haftaya kadar senin gol oranına ulaşırsa sen gelirsin sezon sonu verdiğiniz paraya razıyım diye. Beşiktaş'ta daha uzun yıllar oynamasını isterim ancak banko oyuncu değil. 70-75. dakikalarda girer oyuna, küsmeden tavır yapmadan atar gollerini yine.Olmadı sezon sonu Cisse yardım eder bavullarını toplamaya. Zaten kıllandım Antalya maçında, sadece Nobre ve Cisse kısa kollu forma giymişti. Önümüzde ki 16 lig maçında her türlü Nobre'yi izleyeceğiz orası ayrı.
2010-2011 sezonunda hücum hattında Batu-Bobo ikilisini görmek isim olarak çok şık duruyor.

-Stalker'de bahsetmiş Ernst'e ödenen paranın çok konuşulmasını. ( şairler parkında konuşmuştuk zaten kendisiyle ) 2,5 yılda ödenecek parayı hesapla taraftarın önüne malzeme koy aklınca. Bunu da yemez artık bu taraftar. Lincoln'e ödenen parayı hesaplayamadığınızdan vurun Ernst'e.
Futbola ve Beşiktaş'a sadece sizin yayın organlarınızdan bakan taraftar verdiğiniz zehirle Ernst'in hatalarında aldığı parayı ağzına sakız yapacak tabi ki. Ancak Şamarı yiyeceksiniz ERNeSTo'dan ... Şimdiden hazırlayın photoshopta Alman Panzeri manşetlerini .

Şu dakika itibariyle Ernst'in forma numarası resmi sitemizde 0 ( sıfır ) olarak gözüküyor.
Forma numarası belli değilse çentik at, çizgi çek sıfır ne lan ...

-Erkan'ın sadece 10 dakika kadar izleyebildik. Ekrem'in ilk hazırlık maçlarında ve ardından ligde ki ilk maçlarda heyecanlı futbolunu anımsatıyor. Heyecanını atlattıktan sonra Ekrem gibi bir performans sergilemesini beklemiyor değilim. Ama mevcut kadroda bu şartlarda nasıl forma imkanı bulabilir bilmiyorum.

Şu koltukların rahatına alışmasın hiçbir futbolcumuz ...

Hiç yorum yok: