29 Eylül 2009 Salı

Kısa Kısa

- Rıza Çalımbay'a pankart açanlar aynı Rıza Efendiye minnattar oldular bu haftasonu. Hayat ne kadar tuhaf demi didim kendi kendime. O pankart gün gelip böyle müsait yer bulur kendine.

- Cm2010'da Beşiktaş'la bir başlangıç yaptık. İlk sezonda 2 kupa alarak ile Denizli kadar başarılı oldum sayılır. Yıllardır Fifa serisi devamında Pes oynamayı tercih etmiştim. Takımı şampiyon yapmak zor değil ama alınan bir beraberlik sonrası yönetimin dırdırını çekmek, oynatmadığın futbolcunun nazıyla uğraşmak çok kasıyor beni.

- PS2'den Psp'ye geri dönüş yaptık. Daha da bırakmam sanırım.

-Ligi dışarıdan takip ettik bu hafta sonu. Daha 7. hafta sonu sonu olmasına rağmen tansiyon gırla yüklsemiş durumda. Benim için ise daha ferah bir gözlem imkanı verdi. Çok eğlenceli züper ligimiz var yahu. Yorumcuların ise tadından yenmiyor.

- Acun Devler ligi diye bir proje yaratmış. Eski futbolcular kurdukları kadrolarla bir lig oluşturuyorlar. Sergen'in kadro başarılı olsun, Pascal'ın kadro gönüllerin şampiyonu olsun. Mecnun gibi konuştuk gönüllerin şampiyonu felan ama öyle.

- Ne varsa Siyah beyaz filmlerde var. Bertolucci izledim az önce. Yemişim devamlılık hatalarını, izletiyor kendini işte.

- YemekSepetinden yıllardır yemek söylerim birkere hediye çıkmadı. Aynı yerde çalıştığım bayan arkadaşım aradı bugün. Gülerek açtı telefonu, yemek sepetinden yine hediye kazandım diye. Bu 4 ya da 5. hediyesi. Dört bir yanım talihsizlik hikayeleri.

- Ömer'in blogda Beşiktaş'lı bloglara göz atarken yeni bir tanesine denk geldim. Bannerimizi çalmış. Eğer bu satırları okuyorsan sana bir banner yapabilirim kara kartal kardeşim.

- Bayramın karesi ya da kare ası; Aziz, Sinan, Levent, Arda. Önümüzdeki bayram kontra bekliyorum. Adnan, Demirören, Kızıl ve Tuncay.

- Fd'nin yazı sonlarında sevdiği gibi severim seni Beşiktaşım.
Ama onun gibi de küsmem asla. Bilirim çünkü küsülemez sana, gidilemez bir yere. Adnan Bostancıoğlu'dan sonra Fd'de tekrar başladı Beşiktaş yazmaya. İkisi de küsüp gitmiştiler. Hayırlı olsun.

2 yorum:

Ömer dedi ki...

Kendisi sanirim cok genc bir arkadas. Benim de bir kac yazimi kaynak belirtmeden alip, bloguna koymus. Cok cikismak istemedim kalbi ve hevesi kirilmasin diye ama aslinda bakinca hos bir durum degil tabii ki.

Ahmet C. Toker dedi ki...

adnanbostancioglu nerede yaziyor?