11 Ekim 2009 Pazar

Beşiktaşımız : 34 - Kızılyıldız: 30




Kızılyıldız'ı 34-30 mağlup etti takımımız. 17 Ekim'de Sırbistan'da rövanş maçı var. En az 5 fark olmalı ki, deplasman rahat geçsin diye düşünüyordum. Umuyorum ki bu 4 sayılık fark da yetecek bize. Her ne kadar rakip bizden zayıf olsa da bu tür maçların deplasman ayağı zor geçiyor. Bizlerin hentbola göstermediği ilgiyi Avrupalı gösteriyor çünkü.

Takıma yeni gelen oyuncular var. Kısa sürede adaptasyon sorununu halledersek yine başarılı bir sezon yaşarız. Bu oyuncuların, teknik heyetin yürekten çabası, samimiyeti yeter zaten.

Beşiktaş nerede diyenlere en güzel yanıtı veriyorlar. Beşiktaş, Süleyman Seba'da.

Not:Fotoğraf SonBarikat'tan alınmıştır.

3 yorum:

Ömer dedi ki...

Simdi tam hatirlayamadim ama sanirim Acibadem Hastanesi yazisi orada yoktu gecen sene. Umarim iyi bir sponsorluk anlasmisidir madden ve gelen para "sadece" hentbol takimimiza aktarilir.

Şairler Parkı dedi ki...

Geçen sene de vardı Ömer. Acıbadem ile ilk yardım sponsorluğu anlaşmamız var.

Takımın reklamsız forma ile çıkmasından ne kadar memnunsam, oyuncuların mağduriyetinden bir o kadar rahatsızım. İşin kötüsü sponsor bulsak bile paranın hentbol takımına aktarılacağı meçhul.

Ege

stalker dedi ki...

yönetimin avrupa kupası maçlarındaki cinlikleri sürüyor. geçen sene ligde sponsorsuz forma giyip (iyi ki öyle!) başarıdan başarıya koşan takıma avrupa maçlarında colaturkalı formalar giydirmişlerdi. bu sene de aynısını yapıyorlar.

geçen yıl ehfye verdikleri takım fotoğrafını akatlarda çektirmişlerdi. orta yuvarlaktaki colaturka ibaresi takımdan daha fazla dikkat çekiyordu. bu yılki fotoğrafı ise sebada çektirmişler, sadece colaturkalı forma var. bu da bi gelişme!

kızıl yıldıza gelirsek.. deplasmanda bizimkiler 30-40 dakikayı direnerek geçirirlerse turu kaparlar. rakip ahım şahım değil, fizik gücü ve konsantrasyonu yüksek sadece. geçen yıl onlardan kat kat güçlü takımları yenmiştik/elemiştik. bu yılki kadro da geniş; yeni gelenler, ümit ve 2 viktor bayağı katkı sağlayacaktır.