13 Şubat 2010 Cumartesi

Başkan Bize 10 Milyona Julio Cesar'ı Alsana


Gaziantepspor'u tebrik ederim. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koydular. Galibiyeti de sonuna kadar hakettiler. Olası bir puan kaybı onlar adına haksızlık olurdu.

YD'den ilk transfer bombası olarak Julio Cesar'ı bekliyorum. Yine kendine yakışan cömertlikle bize bu oyuncuyu kazandırır.

Kötü futbolu, gününde olmayan oyuncuları anlayabilirim. Ancak ruhsuz ve isteksiz olmayı kabullenemiyorum. Sahadaki oyuncular, kenardaki yönetim, yedek oyuncular hepsi aynı ruh halinde. Bu bağlamda da taktik, sistem vs. umrumda değil.

Dipnotun karesi: Bize Nobre'yi kakalayan ve sözleşmesi bittikten sonra tekrar bizle sözleşme imzalamasını sağlayan insanları tebrik ederim. Üstün bir başarıdır bana göre. Ayrıca O'nu takıma alan, kaptanlık bandını teslim eden, O'ndan medet uman kişilere de şükranlarımı sunuyorum!

6 yorum:

Dolmabahce Caddesi dedi ki...

http://dolmabahcecaddesi.blogspot.com/2010/02/julio-cesar-da-silva-e-souza.html

olur di mi?

maestro dedi ki...

Selamlar,
"Sahadaki oyuncular, kenardaki yönetim, yedek oyuncular hepsi aynı ruh halinde."
Demişşinde;
Hocam oyuncular öyleydide Mustafa Denizli'nin sağlık durumu iyi değil ciddi bir ameliyat geçirdi adamın yüzünden de belliydi zaten normal olmadığı.

İyi akşamlar futbolcumhuriyeti.blogspot.com

Şairler Parkı dedi ki...

@El Diablo de Futbol

Mustafa Denizli, zorla çıkmadı ki takımın başında. Doktorları izin verdi, kendisi de istedi ki çıktı. Durumu göz ardı edecek insanlar değiliz. Ama bahsettiğim çok başka bir şey. Kimsenin bir şey istediği yok.

Ege

The Eagle Abroad dedi ki...

Bu takim sampiyonluk is-te-mi-yor...

ian dedi ki...

batuhan'ın yüzüne bile bakmayıp, nobre'yle fahiş fiyatlarla sözleşme yenileyenlerin kulakları bayaa bayaa çınlıyor bu sezonun başından beri.

yürü güneşe dedi ki...

Altıpastan gol kaçırma rekortmeni Nobre. Genç Semih bile zaman zaman nöbetçi golcülükten rahatsız, bizim Mert Nobre'nin umrunda değil son dakikalarda oyuna girmek.

Nerden tutsak elimizde kalıyor, o yüzden teknik-taktik işlerine girmeyeceğim. Ama Necip Fink kadar, Rıdvan Ekrem kadar, Batuhan Nobre kadar oynamaz mı yahu?