26 Haziran 2010 Cumartesi

Bayburt'tan Kısa Kısa

* Kısa kısa serimize İstanbul'dan başladık yeri geldi iş dolayısıyla gittiğimiz Mardin'den devam ettik. Ardından askerliğin acemilik dönemi için Balıkesir ve şimdi de Bayburt'tan bildiriyoruz.

* Denizli'nin gidişi ve Schuster'in gelişi. Hoca istikrarına inananlardan biri olmama rağmen Denizli'nin Beşiktaş'ta süresi dolduğuna ve takımda bir hava değişikliğinin mutlak gerekli olduğunu düşünüyorum.

* Q7 transferi yurt genelinde infial yarattığı gibi bulunduğum kışla içinde de çeşitli sevinç gösterilerine sebebiyet verdi. Kanatları çalışan Kartal uçar. Hayırlara vesile olsun.

* Guti ve Robinho. Eğer ki bunlardan biri gelirse artık kesin olarak inanacağım ki Demirören kastı banadır. Benim gitmemi beklemiş adam akıllı transfer yapmak için. Tabata'ya verilen para çıkmaz o ayrı.

* Vakti zamanı gelince Bayburt analizleri yaparız. Kısaca bahsetmek gerekirse küçücük bir şehir. O kadar küçük ki şehrin tek caddesi 10 dakikada 2 defa turlanıyor.

* Umarım ben askerliğimi yaparken iyi filmler çıkmıyordur. Veyahut çıkan bütün iyi filmleri iyi arkadaşlarım benim için arşivliyordur.

*Eylül'de belki izin kullanırım. Fedarasyon akıllı ol Eylül'de Beşiktaş'ım maçlarını hep iç sahada oynasın. Gelip de görememek olursa Kara çelenk koyarım kapınıza.

* 20 yıl sonra bu dünya kupasını kimin aldığını belki unutacaksınız ama Vuvuzela'yı asla.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Vuvuzela yorumun güzel :) İnş askerliğini de tez zamanda bitirirsin..