27 Temmuz 2010 Salı

Guti Sendikalı Hentbolcüler Harran'lı

Son Dünya Kupasına katılamamış bir ülkenin spor medyasını son Dünya Kupasını alan ülkenin spor medyası takip ediyor. Yaşı ve fotoları çekemeyenlerin malzemesidir. Bize göre ise en nihayetinde hayırlı bir transferdir. Taraftara güzel futbol izletir, Üzülmez - Yusuf ve Rüstü'ye okey'de 4. adam olur, Demirören'e golf arkadaşı olur.

Schuster, Hilbert, Q7 ve Guti. Yeni bir takım yeni bir çehre. Her Beşiktaşlı gibi bende heyecanlıyım. Üstelik böyle bir takımı en fazla televizyondan izleyebileceğim. Deplasman yapamayacağım.

Ege değinmiş. Bende oyunbozanlık yapayım. Keyfinizi bende biraz kaçırayım. Bu futbol takımı efsaneler yaratsa, ligde ki kupalara ambargolar koysa, avrupa'da başarılar alsa. Olmayacak şeyler de değil yani. Ve böyle bir takımın oyuncuları paralarını alamasa 1 ( bir ) sene boyunca. Bu taraftar kıyametleri koparır mı koparmaz mı ? Yapamıyorsanız gidin diye rest çekmez mi yeniden yönetimine ? Beşiktaş sevdası başarıya endekslendi de bizim mi haberimiz yok. Spor gazetelerinde ilk sayfa manşetlerinde olunca yetiyor mu yeter demirören dememek için ?

Orada bir takım var ve üzerlerinde Beşiktaş forması ile her sene kupalar alıyorlar. Çıtlarını çıkarmıyorlar bu adaletsizliğe. Bazen 10 taraftara oynuyorlar bazen 1000 kişi ile birlikte uçuyorlar. 1 sene boyunca maaş almazsanız hanginiz çalışmanıza devam ederseniz. Ya da Büyük başkanı düşünün 1 sene boyunca şirketi müşterilerinden parasını alamazsa devam eder mi onlarla çalışmaya. İlle de skandal bir eyleme imza atması mı lazım bu takımın. Çıkıp gazetelere demeç mi vermeliler paralarını alamadıkları için. Rakip takım işadamlarından birinin şirketi sponsor olsa mangalda kül bırakmayacağımızıda eminim. Ama şimdilik sorun yok. Çünkü sessiz sakin takılıyorlar işte Hentbolcüler.

Benim aklım Guti, Q7 transferini de almıyor 1 sene boyunca parasını alamayan Hentbol takımını da. Sanırım Guti sendikalı Hentbolcüler Harran'lı !


3 yorum:

gillerprensi dedi ki...

gerçekten büyük bir ayıp edilmiş o çocuklara. bizde de var aynısı gerçi. galatasaray da amatör branşlarda benzer şeyleri yapıyormuş. neyse adında jimnastik geçen bu güzide kulübün hentbolcularına hakkını vereceğini düşünüyorum.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

bloglar aleminde iyi ki varsın şairler parkı.

oneblood dedi ki...

Yusuf kadar kafana taş düşmesin çünkü seni seviyorum kardeşim ama uğraşmayın ulan şu adamla yeter hrrr