3 Şubat 2012 Cuma

Hangi Beşiktaşlılar?

Beşiktaş gündemi öyle hareketli ki, değil günler, dakikalar yetişmiyor hızına.

F.Bahçe resmi sitesinin yayınladığı habere göre bir grup Beşiktaşlı(!), Samsun'dan dönen F.Bahçe kafilesini karşılamış. Karşıladığı yetmemiş, bir de üstteki pankartı açmış.

Hangi Beşiktaşlılar bunlar? Açtıkları pankartı şu dakikaya kadar sahiplenemeyecek kadar korkan sözde Beşiktaşlılar kimler? AY ile Seba'yı aynı kefeye koyma gafletine düşen sözde Beşiktaşlılar kimler? Yoksa "Fenerbahçemiz" diyen bir başkanın ayakçıları mı?

Açılan pankartı gerçek Beşiktaş taraftarlarının açtığına inanmıyorum. Sonunu hızla hazırlayan bir adamın çırpınışları bunlar. 109 yıllık camiayı daha nasıl rezil ederim, nasıl zarar verebilirim çabasında olan adamın pis hamleleri. Kendi çıkarları uğruna, Beşiktaş'ı kirletmekte bir sakınca görmeyen.

Pazar günü oynanacak olan derbi öncesinde de, Fb resmi sitesinden körler, sağırlar birbirini ağırlar tadında şöyle bir açıklama bekliyorum: "Deplasman tribününe gelecek olan Beşiktaş taraftarlarına AY maskesi dağıtılacaktır."

Düzeltme: Günün ilerleyen saatlerinde pankartı yaptıran ve açtıran kişinin Yalçın Aksoy isminde bir BJK kongre üyesi olduğu öğrenildi. Kendisi Beşiktaşlı duruşundan söz ediyor. Lakin bu ifadeyi manasız tavırları ile sıradan bir söz öbeği haline getirenler gibi bir durum içerisinde. Bir Beşiktaşlı'nın bu gibi tavırlar içerisinde olması kabul edilemez. Kimsenin Beşiktaşlılığı sorgulanamaz gibi bir klişe var. Böyle Beşiktaşlı'nın ki sorgulanır.

Hiç yorum yok: