8 Eylül 2013 Pazar

2 Resim Arasındaki Farkı Bulunuz

Bu akşam takımımızın Tekirdağspor ile hazırlık maçı vardı. Maçtan sonra da ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi takımımıza bir yemek vermiş. Saat 21:18 itibariyle resmi sitemizden bu yemeğin haberi verildi. Yemekle ilgili de dört adet görsel galeriye eklenmişti.


Fotoğraflardan bir tanesi yukarıdaki foto. Başkan Fikret Orman'ın önünde içki kadehi var. Hatta resmi sitedeki yemek haberi de bu görselle sunuldu. Sonrasında ise ne olduysa fotoğraf sansüre uğradı. Başkan fotoğraf karesinden çıkartılarak galeriye öyle eklendi.


Haliyle soruyoruz: Niye? Neden? Niçin?

Buna niye gerek duyulduğunu, çekinilecek şeyin ne olduğunu biri ya da birilerinin açıklamasını istiyoruz. Ortada yanlış, ayıp, ahlaksızca bir şey mi var ki sansüre uğruyor? Beşiktaş başkanlık makamının kimden, nasıl bir çekincesi var ki bu sansür yapılıyor?

Tuhaf mı dersiniz, rezalet mi, komedi mi bilemem. Ağlanacak halimize güldüklerimiz listesine eklediğimizi biliyorum sadece.

4 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

elma suyudur o, yanlis anlasilmasin diye kaldirmislardir :)) Yada baskanin hafiften gobegi cikmis, onu begenmemistir... Bosverelim bunlari, isin ocu su: kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyecek bizim baskan, baska yolu yok..

maf dedi ki...

sabahtan aksama kadar galatasaray'ı elestirip, sonra boyle makyavelist seyler yazmak zor olmuyor mu?baska bi yolu her zaman vardır, o da besiktas'a cıkıyor zaten

Alper dedi ki...

aferin çok dikkatlisin. mutlu oldun mu?

Şairler Parkı dedi ki...

@maf
Söylediğin gibi olsaydı zor olurdu. Öyle olmadığı için epey kolay.

Ege