15 Temmuz 2014 Salı

"Özen"siz Beşiktaş


Yapmadığın, dahil olmadığın şeylerle ilgili utanma, mahcubiyet hali çok fena. Çok yoruyor, çok hırpalıyor insanı. Canım Beşiktaşım bir süredir bu duyguyu sıkça yaşatır oldu. Önder Özen'in de gitmesiyle ayyuka çıktı bu durum.

Çok utanıyor ve bir o kadar mahcup hissediyorum kendimi. Çalışmak isteyen, kendi çıkarlarını değil de gerçekten bu kulübü düşünen, emeği ile anılmak istenen düzgün bir adamı yine o "çarka" teslim ettik. 

İyi ki geldin demiştik, keşke "iyi ki"li cümlelere devam edebilseydik. Nice Beşiktaşlının gönlünde bir ömür yerin çok başka olacak. Belki bir gün ha hocam...

Çok güzel demişsin vaktiyle hocam:"Futbolun adaleti vardır. Adil görünmemesinin nedeni, oyunun unsuru olan veya unsuru bile olmayan insanların çirkinliğidir."

Sen, bizi bağışla.
Yolun açık olsun.


4 yorum:

Uğur B. dedi ki...

Umarım bir gün geri döner, ama önce kulüp içindeki çakalların temizlenmesi lazım.

Övünç Şentürk dedi ki...

Bu kulüp kendini sabote etmeyi ne kadar çok seviyor .

Ne zaman gerçekten Beşiktaş'ı sevdiği için oraya gelmiş olan bir adam yönetecek bu kulübü .

Rant , Rant , Rant doyamadılar ...

Önder Özen içimizdeki son umut kırıntısıydı , gerçekten değişiyormuyuz dedik ama bu rantçıları unuttuk ...

Köfteci dedi ki...

Her şeyi tüketti bu haber.

turkmurat dedi ki...

selam arkadaslar,
dun gece iyeoka konseri cikisinda onder ozen ve gurcan bilgic ile sohbet etme sansim oldu. kendisi bu kisa surede besiktasimiz bir aidiyet hissetmis.muthis mutevazi bir insan ve dogrulari ugruna para kazandigi isi birakabilecek kadar da duzgun.. ismini hepimizin bildigi bir yoneticimize sms atip bu imzanin namus oldugunu soylemis ve cevap alamadigi icin istifa etmis..aslinda iplerin gecen yil fener macindaki beraberlige herkes sevindiginde koptugunuda soyledi.. ayrica bu yaziyi okumus cok duygulandim gozlerim doldu dedi ve benimde gozlerimi doldurdu.. birgun umarim tekrar bulusuruz..