10 Eylül 2009 Perşembe

Beşiktaşım Benim...#4 ( 17 Ağustos 2002 Beşiktaş - Kocaelispor Galibiyet Golü Sevinci)

Uzun süre oldu sayılır. Merhabayı harika gol sevinci ile yapalım. 100. yıldaki 2.hafta maçı. Kendi evimizdeki ilk maç. Uzatmalarda gelen galibiyet golü. O sevinci yaşayan, gören herkes sene sonunda şampiyon olacağımızı biliyordu.



Arşive katmak isteyenler için:

Beşiktaş - Kocaelispor (2002 2003 )

8 yorum:

marmara dedi ki...

Yeni açık üst kattayım. O zamanlar Ecevit kardeşler var yeni açıkta amigo olarak. Takım fena bastırıyor ama gol gelmiyor. Golün oluş anı ile kendimi 5 sıra aşağıda tepe taklak bulmam arasında geçen zaman 10 saniye. atkımı kaybetmiştim o hengamede ama olsun.

Ömer dedi ki...

Hastasiyim su goruntunun. Tribun ile ilgili goruntuler/fotolar arasinda ilk 3'e kafadan girer.

Malvinas dedi ki...

ellerine sağlık bu maçı koyduğun için. 100. yılda çok önemli maçlarımız oldu ama bu bambaşkaydı. tüylerim diken diken oluyor her defasında. kapalı kapalı olalaı öyle sevinç az görmüştür. o yaz sıcağında tshirtleri paramparça etmiştik.

stalker dedi ki...

kırmızı formalar şahane.

bi de siz becekeliler hep hakem hakem diye ağlarsınız, atılan golün ofsayt olduğunu da yazsanıza!!

yeğenim bu ara çok uzun oldu. bi daha olmasın :)

Facchetti dedi ki...

O maçta bütün lokal,2.lig kalecisi olan Ahmet Şahin'e saydırmıştık. Gol sonrası ise bütün lokal birbirine girmişti. O gün unutulmaz be.

sampi dedi ki...

Deplasmana gitmeden once staddaki son macimdi. 100. yili karakartal.com'dan macta ne olmus diye okuyarak gecirdik. O zamandan beri tas catlasa 4 maca gitmeye firsat buldum. Telafisi gelecek seneden itibaren insallah.

Noat Samisa dedi ki...

Ne baskıydı o son dakikalar yahu. Zago'nun ortasına Ahmet Yıldırım'ın kafa golü ayrı bir olay, tribünün şu görüntüsü ayrı olay. Ofsayt gole fena sapıtmıştı Hikmet Karaman. :)

Enes Özbey dedi ki...

golden sonra uzerime atlayanlar yuzunden oturdugumuz koltuk ikiye bolunmustu. Ne muhtesem bir sevincti...