14 Eylül 2009 Pazartesi

İdeolojik Pankart Yasak Kardeşim


Emniyet'in bir süre önce aldığı karara göre stadlarda ideolojik içerikli pankartlar bulunması yasaklanacaktı. Bir süredir Beşiktaş tribününden bazı pankartlar stad yönetimi tarafından zaten veto yiyordu. Bugün stada pankart asmaya gittiğimizde Anarşi A'sı var mı sorusu ile karşılaştık. Pankartımızda Anarşi A'sı mevcuttu ama neden sorulduğunu anlamadım. UEFA yetkililerinin ideolojik içerikli bütün pankartları kaldırttığını söyledi stad görevlisi. Bizim pankartıda alamayacaklarını ancak A harfini düzeltebilirsek sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. Kapalı'da 50'ye yakın pankart bu gerekçe ile toplatılmış. Güzel bir pankart organizasyonu ya UEFA'nın kuralları doğrultusunda ( yerseniz ) ya da emniyetin yeni kararı ile başlamadan sona erdi.

İdeolojilerden ve ideolojik pankartlardan uzak durunuz. Uslu uslu maçınızı seyrediniz.
Eto'o'dan size ne , Hasankeyf size mi kaldı ? Kanserden ölsün Karadeniz siz sesinizi çıkarmayın, Savaşa karşı olun ama içinizden, Nükleer santraller hayat kurtarır.

2 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

50'ye yakın pankart gittyse bişey kalmamıştır ki abi zaten :s

neyse sesimiz boğacaz o zaman şeytanları...

Özgür dedi ki...

Avrupa'da ampul de yasaklandı ama ülkemizde hala kullanılıyor. Hem ülkemizin başında hem de takımımızın başında ampul var. Önce onlar yasaklansın kardeşim.