20 Eylül 2009 Pazar

to be continued... Daha beteriyle



Teknik-taktik yazacak pek Beşiktaşlı yoktur bu maç sonrası. Takım sonuca gidemiyor. Ligin 6. haftası ama hala takım şablonu belli değil. Maç öncesi hangi sistemle çıkacağımız merak ediyoruz. Hangi süpriz oyuncuyu nerede izleyeceğiz diye konuşuyoruz. Neden  ? Çünkü Denizli diye bir hocamız var. Taraftar içten içe eleştirsede tribünde hakkında tezahurat yapmaktan çekiniyor. 2 kupa sayesinde taraftarın sevgisini kazanmadı ama saygısını kazandı.

Tribün çatmalıydı birine. Numaralının bastırmasıyla demirören aldı nasibini. Kısa süreli tezahuratlarla.
Neden ? Çünkü takım kaybetti. Takım gol atamıyor. İki renkli takımın epey gerisinde kaldık diye. Taraftarın kıstası ligdeki konum. Tabata 3 gol atsa bugün, antepe başkan olsana denilmeyecek Demirören'e. Şampiyon olduğumuz gün gözyaşları akarken denilmeliydi İstifa diye. Şimdi çok anlamsız kalıyor.

Denizli, Demirören ve taraftar. Fena durumlardayız. 
İlacımız yok gibi. Geçmiş Olsun.

3 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Acikcasi sampiyon oldugumuz gun demiroren hocasi aziz gibi ben artik birakiyorum blofu yapar, bizimkilerde bu blofu gorup ok birak derlerdi diye bekliyordum. Ama unuttugum birsey vardi, ortada bizimkiler denen birsey yoktu... maalesef...

Pamukk dedi ki...

başkan haklı. şampiyon olunca büyük başkan diyodunuz şimdi işler kötü gidince başkan istifa diyorsunuz diyor. haklı işte.
başkanla beraber taraftar da gitsin

Şairler Parkı dedi ki...

@Pamukk

Siz kim?

Ege