16 Eylül 2009 Çarşamba

Yenildik ama Yine Gol atamadık



Fotoğraflara tıklarsanız daha iyi boyutta görebilirsiniz.

Maç için  takımı ayrı Denizli'yi ayrı konuşmak gerekiyor. Herkesin neredeyse hemfikir olduğu birşey var ki Ferrari - Sivok ve Ernst bu takımın çehresini etkileyen futbolculardır. Takımı defansif anlamda sınıf atlattıkları gibi defansif oyuncular olmalarına rağmen seyir zevki açısından bizi oldukça tatmin ediyorlar.

Serdar Özkan ismi bu aralar çok sık konuşuluyor. Hala beğenmeyenler olduğu gibi - sonuca gidemediği için olsa gerek - bu performansıyla artık takımın değişmez oyuncusunu olmasını gerektiğini savunanlarda. Ben gelişiminden gayet memnunum. Çok şeyler bekliyorum kendisinden. Bu sefer başaracak umarım.

Takımın gol atamayan golcülerini ne kadar konuşsak boş. Takımda ki adaletsiz yıllık ücretler, yapılan gereksiz transferlerle takımın havasının bozulacağını söylemiştik. Bunun yanında sürekli değişen bir taktik varyasyonu içindeyiz. Denizli kafasındaki şablonu oturtana kadar bakalım daha kaç hafta geçecek ve daha ne taktikler göreceğiz.

Denizli. Kendi ile fikir çarpıştıran adam.Kafasında ki taktiği tam olarak anlamak çok güç. Takımın taktiğini zorlu bir süreçten geçirip yenilemek istiyor olabilir. Ama 1 yıllık kontratı ile ne kadar uzun süreli bir geleceği düşünüyor olabilir merak içerisindeyim. Kendisinden beklenen kısa vadeli başarılar. Geçen sene ki şampiyonluk gibi. Bu takımın ne Arsene Wenger'i ne de Alex Ferguson'u olmayacak kendisi. Öyle bir hoca elbet isteriz ama bu kesinlikle Mustafa Denizli değil.

Gol görmek istiyoruz artık. Ramazanla alakalı olarak Gol orucu muhabbetleri çok geçiyor. Cumartesi bizim bayramımız olacak mı acaba ? Bitecek mi bu gol orucu ?

Manchestere karşı beraberlik iyi bir sonuç olacaktı. Olmadı. Olsun ...

3 yorum:

stfud dedi ki...

taraftar kötüydü sanırım.tv'den pek sesleri gelmiyordu..

Şairler Parkı dedi ki...

Lig maçlarına göre oldukça iyi, şampiyonlar ligi için yetersiz diyelim. kıyaslamayı geçen sene ki şampiyonlar ligi maçlarına göre yapıyorum.

marmara

stfud dedi ki...

tv'den izlerken hiç ses gelmiyordu.forza'da yazdıklarına göre sesi kısmış star.nedenini anlamasam da..