29 Ekim 2010 Cuma

Beşiktaş Kartal Yuvası

Trabzonspor maçından önce, bu takım iyi gidiyor, oynadığı 14 maçta vs. vs demiştim. O günden sonra tepetaklak olduk resmen. Üst üste ligde 3 mağlubiyet, arada Porto yenilgisi. Takıma nazar değirdim, başını yedim resmen.

Şaka bir yana bizim için durumun özeti: Yukarıdaki fotoğraf. Guti, golü attıktan sonra öyle bir tavır sergiledi ki, sayfalarca yazıya, cümleye bedel.

Bu kadar sıkıntıya, bu kadar eksiğe ve olumsuzluğa rağmen nedense takımdan çok ümitliyim ben. Tabi bazı oyuncuların gitmesi ile bu umut gerçeğe dönüşecektir. Ruhunu kaybetmiş Holosko, bal yapmayan arı ifadesi bile kendisine övgü olacak olan Tabata yine bu maçın fenaları idi.

Beşiktaş, kendisini eksi yapan olumsuzluklarından sıyrılırsa, devre arası çok olumlu hamlelerde bulunacaktır diye umuyorum. Ki burada Schuster'e güvenim sonsuz.

Cenk, İsmail, Ersan, Necip, Onur... Böyle bir kadro hayal değil. Ve bunu gerçekleştirecek cesarete sahip olan hoca da başımızda.

Kayserispor maçı sonrası, Schuster'in Necip ve Onur hamlesine " kreş" benzetmesi yapan kendini bilmezler, elbette ki bu maçı kazandıran iki isimin Necip ve Onur olduğunu görmezden gelecektir. Adres: Beşiktaş Kartal Yuvası.

3 yorum:

0. Tekil Şahıs dedi ki...

yazıdaki isimlerin yanında rıdvan'ın da yeri var.

Şairler Parkı dedi ki...

Kesinlikle, sakatlığı yüzünden atlamışım. Rıdvan da arzuladığımız kadro içerisindeki isimlerden.

Ege

yürü güneşe dedi ki...

Takımın yenildiği Kayseri maçı dışında hiçbir maç beni üzmedi, çünkü hepsinde biz kendi oyunumuzu oynadık. Kabuk değiştiriyoruz nihayetinde, illaki olumsuzluklar yaşanacak. Ama kurtarıcı olarak Necip-Onur giriyor ve takımın çehresini değiştiriyor, böyle birşeyi öyle özlemişiz ki...

Takımın hakkını savunması, maç içerisindeki tepkileri ve arkadaşlarıyla iletişimi ile Guti gerçek bir commandante. Dünyada pasın şiddetini en iyi ayarlayan adamlardan birini bu forma ile izlemek müthiş bir keyif:)