21 Mart 2011 Pazartesi

Dünya Kulübünde Voleybola Yer Yok


3 lafından 4’ünün Dünya Kulübü olan Yıldırım Demirören’in başkanlığındaki Beşiktaş’ın erkek voleybol takımı bir alt lige düştü. Keşke durumu sportif başarısızlık olarak değerlendirebilseydik sadece. Keşke takımımızın bu sene istenilen seviyeye bir türlü gelememesinden, şanssız maçlar kaybettiğimizden söz etseydik.

Pek mümkün değil ne yazık ki! Yıldırım Demirören yönetimindeki Beşiktaş, mevcut yönetim anlayışı ile amatör şubelerle pek haşır neşir değil. Böyle olmadığı gibi şubeleri külfet olarak da görmekte, bakmayın yani siz bugün resmi siteden yapılan açıklamaya. Geçtiğimiz sene tüm başarısına rağmen hentbol için bile aynı şeyler gündemdeydi. Neyse ki hentbolun şansı imkansızlığa rağmen başarısı. Bugün böyle, peki yarın?

Oyuncular maaşlarını düzenli alamazken, rakipler takviye üzerine takviye yaparken, biz uyurken, özkaynaktan gelen kendi sporcumuza sahip çıkmazken, şubeye bütçe ayrılmazken nesi şaşırtıcı bu durumun? Amatör Şubeler’den sorumlu yönetici ali kıran baş kesen edası ile dolanırken ortalıkta, tüm faturanın teknik ekibe kesildiği ortamda şaşırtıcı olan nedir?

Özetle; işinizi yapmıyorsunuz ama yapıyor gibi davranmaktan da vazgeçmiyorsunuz. Resmi sitede dün maç sonrası yayınlanan haber komik ötesiydi. Hiçbir şey olmamış gibi maç sonucu ve detayları verilmiş, sona doğru da tek cümle ile küme düştüğümüz belirtilmiş. Ah canlarım çok mu utandınız, çok mu zorunuza gitti?

Gelelim çuvaldıza… Biz ne yaptık? Bu takım son sürat aşağı yol alırken biz ne yaptık? Galatasaray’ın desibel rekoruyla ilgili geyikler yaparken, rekor asıl bizde yaaa derken, acaba hiç düşündük mü gırtlaklarımızı bir kere de voleybolcular için yırtıp, yırtmadığımızı?

Hiç yorum yok: