30 Haziran 2011 Perşembe

Müstehak Kombine Fiyatları


Ekim 2009'da sırf "Yeter" dediğin için kalbine saldırılıyor. Senin kalbini söküp, ondan nemalanmak isteyen adamlar tekme-tokatla niyetlerini belli ediyor. Kulübün başkanı, sen şiddete maruz kalırken, karşıdan sadece izliyor. Ve sen, bu olayın üstünden geçeli daha bir sene bile olmamışken, kalbim dediğin yerde bu pankartı açıyorsun. O yüzden, kabahatin çoğu senin canım kardeşim!

2 yorum:

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

Ne güzel işte!

2 hatalı ara pasta, 2 mağlubiyette, küfür, ıslık artık daha bir hak oldu. "Para verdim kardeşim yuhalarım, oynasın onlarda" adaletiyle yaşayanlar daha bir keyifle en üst oktavdan bassın küfrü.

Ama sakın, aynı kardeşlerimiz ve onların gazına basan abilerimiz, 2 kupayı unutup Sn. Başkana saygısızlık yapmasınlar. Herkes de takıma dönsün.

Unutmasın kimse ki, Beşiktaş'ın son 8 senede 1 kez şampiyon olmasının sebebi; Erhan Güven, Delgado, Serdar Özkan, Mehmet Sedef, Nobre, Rüştü, Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Çağdaş Atan, Adem Dursun, Tuna Üzümcü, Gordon Schildenfeldt, Seriç, Matteo Ferrari, Michael Fink, Bernd Schuster, Jean Tigana, Mustafa Denizli'dir.

Ayrıca 2 tane voleybolcu manşet atamadı diye Beşiktaşımız kötü bir şekilde manşet olmaktadır. Futol dışındaki bu armayı kötüleyen amatörler kapatılmalıdır.

Bu arada yazıdan daha çok yorum yapan ben de susayım, gidip 2 Tabata yuhalayayım da içim açılsın.

pascalhakan dedi ki...

süper yazmışsın ağzına sağlık