15 Ekim 2011 Cumartesi

Gökhan Değirmenci

Bu akşama dair söylenecek çok şey var. Ve en son konuşulacak şey kötü futbol. Başkanı, yönetilemeyeşimizi, futbolcumuzu, taraftar olarak kendimizi... Beşiktaş, bu gece kazanamadı diye üzülmüyorum. Kaybedilen puanlara değil, bambaşka şeylere üzüntüm. Kazanılması artık zor olan şeylere. Ve bunların hepsine dair benim de söyleyeceklerim vardı. Lakin, maçın bitimiyle Gökhan Değirmenci'nin Şeref Bey'in çimlerine yığılmasını aklımdan çıkaramıyorum.

Bundan 10 gün önce Burası Kapalı'dan Eser, bilgilendirmişti bizleri. Kayserispor-MİY mücadelesi sürerken, Gökhan'ın babası ne yazık ki aramızdan ayrılmış. Gökhan da, babası da Beşiktaşlıymış. Babamızın en büyük arzularından biri de oğlunu Beşiktaş forması ile izlemekmiş. Ömrü yetmedi bu arzusunu görmeye. Fakat oğlu bugün gösterdiği mücadele ile Şeref Bey'de kendi takımının kazanmasında büyük rol oynadı. Maçın bitimiyle de Şeref Bey'in çimlerini gözyaşları ile ıslattı. Bizlerin de içini parçaladı.

Umarım bu gece ki gözyaşları, hayat boyu mutluluklar olarak geri döner Gökhan'a. Tekrar başı sağolsun, babamızın da ruhu şad olsun.


1 yorum:

bilal dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.