17 Ekim 2011 Pazartesi

Hep Siyah, Hep Siyah


Dün, Metin Keçeli kendi twitter hesabından altyapı sorumlumuz Ulvi Güveneroğlu'nun görevden alındığını, yerine Emrah Bayraktaroğlu'nun getirildiğini söyledi. Gerçi söyledi demek yanlış bir ifade şekli olur. Zira kendisi, bu görevden alınıştan haberi olmadığını ve durumu basından öğrenmiş olmasının şaşırtıcı olduğunu dile getirdi.

Peki hangisi daha şaşırtıcı ve utanç verici? Kulübün ikinci başkanının durumdan haberdar olmayıp, olan biteni basından öğrenmesi mi? Yoksa bu olan, biteni utanmadan twitter üzerinden dile getirmesi mi?

Peki siz, ne işe yarıyorsunuz sayın Keçeli? İkinci başkan sıfatı size neden verildi? Sus payı mı? Yoksa icraatler için mi? Tek adam ile yönetilen Beşiktaş'ta, kulübün ikinci başkanı yaşananları basından öğreniyor ve buna karşılık tek hamlesi twitterdan açıklama yapmak. Siz ve yönetim kurulunun geri kalanı ne işe yarıyor? Sizin fikirlerinizin bir kıymeti yoksa, size danışılmak akla bile gelmiyorsa, o koltukta oturmanın manası ne?

Tarih, tek adama hizmet edenleri, özeleştiri yapmayanları, dertleri Beşiktaş değil de koltuk olanları unutmayacaktır.

1 yorum:

serkan dedi ki...

normalde şok olmamız gereken ve büyük tepki gösterilmesi gereken böyle büyük bir acziyeti kanıksamış olmamız asıl canımı sıkan. resmen "klasik beşiktaş jk yönetimi işi" diyip geçiyoruz artık..