29 Kasım 2011 Salı

Kimi Yiyorsunuz?

Yönetim, bir süredir yeni bir nane çıkardı. Maç sonunda, kimi oyuncuların formasını internet üzerinden satışa sunmak. Üstelik abartılı fiyatlarla. Bu "görgüsüzlük" hali yeterince rahatsız edici iken, kendi yönetimimizin bizleri utanmadan salak yerine koyması da başka bir hikaye.

Trabzonspor maçı sonrasında yine beş forma satışa çıkarıldı. İbrahim Toraman, Cenk Gönen, Roberto Hilbert, Ricardo Quaresma ve Egemen Korkmaz'a ait olduğu iddia edilen formalar için istenen ücret 500 TL idi. Dün, resmi sitemiz bu formaların tamamının satıldığı haberini yayınladı. Haberde de ibare aynıydı: " Oyuncularımızın, karşılaşmada giydikleri formalar..." http://www.bjk.com.tr/tr/haber/50493/formalar_satildi.html

Bu satılan formalar, oyuncularımızın Trabzonspor maçında giydikleri formalar ise, maç sonunda Egemen'in formasını alan Glowacki'den bu formayı geri mi aldınız? Egemen Korkmaz'a ait olduğunu iddia ettiğiniz ama olmayan formayı 500 TL olarak satmaya utanmıyor musunuz? Siz mi çok zekisiniz, biz mi çok salak?

Videonun 6:03 anına dikkat lütfen:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102805

2 yorum:

tezek dedi ki...

maçtan sonraki görüntülerde toraman'ın da forması yok üzerinde. hepsi yalan büyük ihtimalle. sanırım fener yapıyodu bunu carlos'a alex'e forma imzalatıp yüksek fiyatlarla satıyorlardı.

zz dedi ki...

Hocam yanlış anlama ama pahalı de o kadar etmez de ama sahtekar deme.Oyuncular devre arasında formalarını değiştiriyorlardır ilk yarıda giydikleri formalar satışa çıkarılıyordur.Yargısız infaz yapmayalım.