30 Ocak 2012 Pazartesi

Çocukluğumuzun Beşiktaş'ı




Böyle bir pankart açılması için Beşiktaş'ın İstanbul'dan en az 800km uzaklaşması gerekiyor. İstanbul'da stadımızda Q7, Ferro temalı pankartlar ana menüde, Küfüre karşıyız temalı pankartlarımız ise müessesenin hizmeti olarak tribünlerde yerini alıyor. Anadolu menüsü böyle işte. Ne düşünüyorsa o. Ellerine sağlık. Umarım stada sokabilirler.

Pankartla az çok uğraşmış biri olarak diyebilirim ki bu ve bunun gibi Y.D içerikli pankartları stada sokmak zordur ama imkansız değildir. Niyet önemli olan. Ama takım iyi gidiyor. Saboteyist tavırlar sergilemeyelim. Takıma dönüyoruz. Dön Dön Dön



2 yorum:

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

Sadece takıma dön demekle olmaz. Bir de ayar vereceksin. Sana karşı durana alayına gideceksin mesela. Hesapta asi olmalı ama düzene ses çıkarmamalısın. Düzülen bağırsın dursun Sn. Başkan'a saygı kapsamında protestoları engellemeli, seni sorgulayanı da "çizmeyi aşmakla" ilgili neşeli anektodlar verip karizmatik ayarlar çekmelisin.

Bu film 2007'de başladı. Ama çoğunluk yeni görüyor. Bir Beşiktaş isyanı başlar mı bilmiyorum ancak Beşiktaş'ın şah damarına hortum atmış sülükleri demokratik yollarla çıkarmak namümkün...

JAMES WHITE dedi ki...

Bu tüp kafalının babası nasıl bir Beşiktaşlıymış ki başımıza musallat etmiş beceriksiz oğlunu. Yeter artık yeter. Çek git yıldırım nefret ettirdin kendinden >:( Bir de durup, durup Beşiktaşlı duruşu demez mi arrghhh sen ne anlarsın Beşiktaşlı duruşundan? Kesinlikle çocukluğumuzun Beşiktaşı'nı geri istiyoruz.