26 Aralık 2012 Çarşamba

"E-Bilet"e Hayır!


Yüksek kombine ve bilet fiyatları, kurumsal karaborsa biletix, stadın içinde tonla kamera, yasaklanan meşale, stad içinde ve dışında polis şiddeti. Sindirmeye yönelik hamlelerden hiç vazgeçilmedi. Şimdi de bir yenisi uygulanmak üzere: E-Bilet

Uzun lafın kısası: Modern fişlemeye, taraftarlıktan seyirciliğe geçişe, tutkumuzu şekillendirmeye çalışmaya, e-bilete hayır!

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Herkesin oturacağı yer numarasına kadar düzenli tertipli itiş kakış olmadan yerimize oturarak ama oturduğumuz yerde gene coşkuyla sesimiz bitene kadar desteklemekten yana sıkıntı olmaz. Rahat ol. Taraftar profilimiz değişmeyecek kadar sağlamdır. Yeter ki düzenli ve tribünlerde ocu bucu şucu demeden farklı bestelerle her kafadan ayrı ses cıkmayan yapı bozulmasın. Ayrımcılar yavaş yavaş gidiyor kapalıdan. Oradaki delikanlı gerçek beşiktaşlılar kalıyor ve tribün içi düzen her zaman iyidir. Tekrar ediyorum rahat ol paniğe gerek yok. Şu an kapalının olduğu durumdan daha kötü olmayacaktır bu e-bilet olayı.

Şairler Parkı dedi ki...

Çok rahatladık şu an , teşekkürler.

Ege

Fly like an eagle dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yetkili bir abi'ye benzemeyen adam dedi ki...

e-bilet uygulamasına modern fişleme olarak karşı çıkmayı manasız buluyorum. taraftarlıktan kasdedilen "olay çıkarmak, sahaya madde atıp kulübe zarar vermek, eşiyle çocuğuyla gelenleri sindirmek, çeteleşip ona buna sataşmak, çeşitli maddelerin tesiriyle terör estirmek" özgürlüğü ise ben seyirciyim ve e-bilet uygulamasını destekliyorum.

Şairler Parkı dedi ki...

Şu kısacık yazının neresinde "olay çıkarmak, sahaya madde atıp kulübe zarar vermek, eşiyle çocuğuyla gelenleri sindirmek, çeteleşip ona buna sataşmak" vb gibi durumlar yüceltilmiştir? Gösterirseniz, biz de vay be ne yazmışız diyeceğiz.

Bir şeylerin "sözde" yoluna koyulması için fişlenmeyi göze alıp, söz hakkından bu kadar kolay vazgeçen bir nesiliz, gurur duyalım.

Ege

Köfteci dedi ki...

İtalya'da uygulanan modele geçilmek isteniyor demek ki. Orada da bütün takımların taraftarları çok direndi ama engelleyemediler bu uygulamayı.

esselcuk dedi ki...

kombine alinca zaten fislenmiyor muyuz?

Şairler Parkı dedi ki...

@esselcuk
E-bilet uygulaması ile alınan biletlerin üzerinde ad/soyad, kimlik no ve foto olacak.Giriş yaptığın her maç kayıtlara bilgi olarak girecek. Senin kaç maça gidip, gitmediğin vs. Mesela sana ait olan koltuk numarasında oturmadın ve orada bir tatsızlık çıktı.Konu o dakikadan sonra seni de ilgilendiriyor.Arkadaşlarınla toplu, bir arada maç izleme şansın yok.

Taraftarlıktan seyirciliğe itinayla geçiş.

Ege

sherlockholmes dedi ki...

10 numara uygulama. zaten taraftarlığı değil seyirciliği mantıklı buluyorum ben. her maçta olay çıkaran tipler yüzünden maçlara ailemle kız arkadaşımla gidesim kalmadı.