22 Haziran 2009 Pazartesi

Safra Atmak

Arada gereklidir safra atmak. Geçen sezon Ali Tandoğan'ı göndererek safra atmıştık.


Beşiktaş anlaşma imzalamayı unuttuğu için böyle oldu gibi safsatalara girmeye gerek yok. Bu 1 günlük transfer değildir muhakkak. Belli ki Gs uzun zamandır kendisiyle görüşüyordu, Zan'ın da aklında gitmek vardı. Mevşut şartlar olgunlaşınca yol alma vakti geldi Zan'a.
Benim için sansasyonel bir transfer değildir, Beşiktaş taraftarının geneli içinde değildir. Hatta eminim Gs taraftarı içinde öyle değildir.

Hayırlı olsun Gökhan Zan'a ve yeni takımına. Sürekli sakatlandığı için ya da yaptığı hatalar yüzünden sevilmemesi bir yana, savaşçı futbolcu kimliğinden çok uzakta bir futbolcuydu. Taraftar biraz da hırslı futbolcuları sever. Gökhan Zan'da o hırsı hep sakatlık sonrası sahadan çıkarken gördük.

Beşiktaşlılar için Zan ne İbrahim Toraman'dır ne de Deli İbo'dur . Bu transfer bize bir kez daha göstermiştir ki Beşiktaş Kaptanlık Pazubandını artık kolay kolay herkese vermemeli.
Şu halde Deli olsun sadece kaptan. Amerika Deplasmanı yazmıştı İbrahim Üzülmez Beşiktaş'tır diye. Evet bende artık inanıyorum ki İbrahim Üzülmez bizim Kaderimizdir.

Hiç yorum yok: