11 Nisan 2010 Pazar

Kapanış


Bir ligin daha sonuna geldik. Gerçi zaten bitmişti; ancak rakipler puan kaybedince, lig hakikaten kalitesiz olunca her daim potada kalınabiliyor. Biz de potada kaldığımız sürece kendi çapımızda hayaller kurduk işte.

Bugün maçı izleyemedim. Maçın bitmesine çok az bir süre kala işten çıkabildim. Radyodan dinlediğim anlar çok zordu. Ben, radyodan maç dinleyebilen bir insan değilim. Öyle bir hale sokuyor ki spikerler, sanki top hep ceza sahası içinde. Ha şimdi oldu-olacak eşliğinde dinledim maçı, olmadı.

Maç sonu görüştüğüm arkadaşlarım iyi ki izlememişsin dedi. Peki dedim.

Tüm bu olan bitenden sıyrılmak isteyenlere bir alternatif: Tribün Dergi'de Ömer bir başlık açtı. Master Card reklamı ile ilgili. Sayfalar ilerledikçe başlık öyle güzel bir hal aldı ki, yapacağım yakıştırmaların hepsi hafif kalır. Uzun zamandır bu denli keyifle takip ettiğim bir yer anımsamıyorum. Üye olmayanlar da başlığı takip edebilir. İlk birkaç sayfadan sonra başlıyor bahsettiğim güzellik.

Mastercard Reklamında Beşiktaş Tribünü

2 yorum:

Ömer dedi ki...

Hakikaten enfes bir konu aldı. Efsane denilebilecek bir tarzda. Konuyu açarken hiç böyle bir hal alabileceğini düşünmemiştim :)

Şairler Parkı dedi ki...

Kimse düşünmemiştir eminim. Aksine birçoğumuz tatsızlık çıkacağını düşünüyorduk. Reklam, mikrofon geyiği yüzünden:)

Ege