21 Ağustos 2010 Cumartesi

Hocam Asıl Şimdi Hoş Geldin


Hocam, bana göre savunmayı önde kurmanın bir sakıncası yok. Hatta kafandaki şablonu gerçekleştirdiğin takdirde bu sistemin tıkır tıkır işleyeceğine inanıyorum. Kafandaki savunma anlayışı ile neden Ferrari'yi istemediğini bu maçta tam anlamıyla idrak ettim.

Önümüzde lig-Avrupa-kupa üçgeni varken, her oyuncuya şans vererek, durumlarını görmek istemeni de anlayabiliyorum. Şayet yanında -bana göre- işe yaramayan Tayfur Havutçu var. Yapması gerekeni yapmadığı için zaman kaybettiriyor.

Ligin 2. haftasında aldığımız mağlubiyete çok dertlenmiyorum. İyi de oldu aslında diyerek, hafiften kendime gaz da veriyorum. Hem yerden kesilen ayaklarımızı tabanla buluşturdu, hem de Ernst-Delgado aşkından bir şey olmayacağını net şekilde gözler önüne sundu.

Hiçbir şeye itirazım yok hocam. Bu satırlar ne ima, ne kinaye içeriyor. Tüm samimiyetimle yazıyorum. Takımın başında sizin olmanızdan son derece memnumum. Sabredersek, güzel top oynayan Beşiktaş uzakta değil.

Sadece bir ricam var. Bizi Nobre ve Holosko'ya mahkum etmeyin. Bu takımın golcüsü Bobo'dur. Bobo yoksa da, yine bu iki adam oynamasın.

Ha hocam, çakallar tv köşelerinden anında saldırmaya başlamış. Sen, dert etme. Burası böyle bir ülke. Suratına güler, açığını bulduk mu saldırmaya başlarız hemen. Senin hoca olmadığını, bu işi bilmediğini söyleyenler olacaktır. Hakkında türlü benzetmeler yapıp, seninle dalga geçmeye çalışanlar olacaktır. Dedim ya dert etme; ama sakın alışma da. Alışmak, onlara benzemek gibi bir şey çünkü.

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Plazen 1, İBB 2.
Daha çok erken. Oyuncuları tanıyor. Ama 3 olmasın lütfen. :)

Şairler Parkı dedi ki...

Olmasına izin vermeyecektir. Umuyorum...

Ege

SirEvo dedi ki...

Basın toplantısında "Mağlubiyeti haketmedik" dedi.

TA dedi ki...

hocaya senin aracılığınla bir mesajda ben yollamak istiyorum.

hocam ileride basmak iyi güzelde 90 dakika bunu yapmaya çalışmak doğru mu?maçın bazı anlarında dakikalarında biraz soluklanıp geriye çekilip hızlı kontratak yapmakta gerekmez mi?yoksa 90 dakika içinde tek taktiksel diziliş rakiplerinin seni çözmesi demek.rakipleri 90 dakika içinde kah ileride basıp kah geriye çekilerek hızlı hücuma çıkarak şaşırtmak gerekmez mi???

schuster birşeyi deniyor(set hücumu).bu olumlu bir durum.bence fena oynamadı beşiktaş.ama sadece bir! şeyi denemesi çok olumsuz bir vakıa.

oneblood dedi ki...

hoca Türkçe öğrenişmiş mi :P