23 Ağustos 2010 Pazartesi

Hoşçakal Mati


Delgado'yu sevenlerdendim. Her sene patlama yapacağını umut edenlerdendim ayrıca. Olmadı... Hep belli bir çıtanın üzerinde performans bekledik, onu veremedi. Gayet de iyi oynadığı maçlar da bile performansı yetersiz gördük. Çift kupalı sezonda iyi çıkardığı maçlar olmuştur bana göre. Ama yetmemiştir nedense bize.

Bu sene başındaki kampta " en hırslı " oyuncu olarak anıldı. Acaba dedik? Fakat oynatıldığı mevki itibariyle acaba bize kaldı.

Beşiktaş'ta gördüğüm en mütevazi yabancı oyunculardandı. Bugüne kadar tek bir sefer dahi çirkinleştiğini görmedim. Ne arkadaşlarına, ne rakiplerine, ne de taraftara. Yolu açık olsun. Biz çok istedik bizi güldürmesini, umuyorum gittiği yerde güldürür onu sevenleri.

Şampiyon olduğumuz sene, Denizlispor maçının son dakikalarında kenarda bir çocuk gibi zıplayan halini ve Zürih maçındaki gol sevincini unutmak mümkün değil.

Hoşçakal Mati!

Not: Yazıyı yazdıktan sonra izledim videoyu. Tek başına yollamışız adamı. Bir güle güle diyen olmadan. Binlerce kişi karşılar, teneke bağlar yollarız.

http://www.holigan.com.tr/n.php?n=delgado-turkiyeye-veda-etti--2010-08-23

2 yorum:

Pamukk dedi ki...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

AlemanniaAachen dedi ki...

Cok üzgünüm matiasın gitmesine hele videoyu gördükten sonra iyice moralim bozuldu herseyi gectik bu adam kaptanlık yaptı bu takıma

Pamukk her mati yazısı olan blogda yorumlarını görüyorum az da olsak benle aynı kırgınlıgı yasayan insanları görmek hos