6 Aralık 2010 Pazartesi

Faşist Bursaspor Taraftarı


Bursaspor taraftarının sık sık faşizan tavırlar, söylemler içerisinde bulunması şaştığımız bir durum değil. Şaşılacak olan bunların hep üstünün kapatılması, olmamış gibi davranılması, yok sayılması.

Uzağa gitmeye gerek yok, birkaç hafta önce Bursaspor Tv spikeri çapsız Seda Çapçı, kendi çapını aşan ifadelerde bulunumuştu. "Bursa'nın ekmeğini yiyen Trabzonlular, şehrimin erkeğine küfür etti yeaa" gibi zeka seviyesini ortaya çıkaran savunma vermişti bir de, yediği haltı meşru kılmaya çalışarak.

Dünkü maçta da Bursaspor taraftarı, "Ermeni köpekler, Beşiktaş'ı destekler." diye böğürdü. Bu faşist zavallılar, götünü yırttı bu cümleleri söylerken. İçlerindeki boku, kini haykırdılar. Çok yakışıyor ama o leş gibi kokan ağızlarına. Şaşırmıyoruz!

Faşist yavşaklara en güzel yanıtı veren Beşiktaşımız'a da sonsuz teşekkürler.

1 yorum:

koala dedi ki...

Diyarbakır maçında Kürtlere saydır, Beşiktaş maçında Ermenilere saydır. Tribünlerde faşizmin bayrağını en üste dikebilmek için yoğun bir uğraş içindeler. Sanırım Türkiye'deki en iğrenç üç takım taraftarından biri. Ama son bir yıldaki uğraşlarıyla ilk sırayı aldılar