22 Ocak 2011 Cumartesi

2010 Ocak Beşiktaş'ı ve Şimdi




Geçen sene bu zamanlar Beşiktaş kadrosunda solda Tello sağda Holosko oynu(yamı)yordu. Tabata'dan altın yumurta bekleniyor, Serdar Özkan genç yetenek kontenjanından kulübede oturuyordu. Ramazan Özcan diye bir adama Beşiktaş'ın kalesi emanet edilmişti. Takımın 2 tane güven veren oyuncusu vardı Sivok ve Ernst. Yedek kulübesinde Uğur İnceman-Erkan Zengin felan vardı. Yusuf'un dar alan çalımlarıydı en efektik görselimiz. Beşiktaş'ın her maçta ender gelişen atakları ve maç başına 1 gol ortalaması. Delgado'nun sözleşmesi dondurulmuş. Sağda solda bir sürü kiralık oyuncumuz vardı. Kongre öncesi camiada sıkıntılı bir hava hakimdi.

Ben iyi ki askere gidiyorum diyerek uzaklaşıyor ve kaçıyordum buralardan.


Bugün sağda ve solda bir Simao oynuyor bir Quaresma. Orta sahada sanatın 8. dalını sergileyen Guti. İleride Almeida ve Nobre çift forvet. Hocamız canımız ciğerimiz Schuster. Beklerde bir genç yetenek İso bir alman dinamo Hilbert. Kalede yıllarca güvenebileceğin Cenk. Yedek kulübesinde geçen senelerin banko adamı Ernst ve Bobo. Sivok ise sakat. Fernandes de bonus Portekizli. Artık çatır çatır top oynuyoruz. Bu takım yine yenilir ama bu futbolu oynadığı için. Yenilsen bile kızabileceğin oyuncu sayısı çok az.

Askerliğimin bitmesine izin sonrası daha 3 ay var. Bu Beşiktaş bırakılıp gidilir mi diyorum.

1 yorum:

Baris dedi ki...

HAYDİ OLİMPİYATA!
Trabzon'un sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı'na hatırı sayılır bir taraftarla gelmesi olay olmuştu. Takımımızın bu hafta böyle bir taraftar desteğine ihtiyacı varken ve taraftar rekoru kırma şansını yakalamışken gelecek haftasonu İBB maçı için seferber olalım ve o stadı dolduralım derim.Herkes bu kampanyaya bir şekilde destek olursa onbinler olarak olimpiyata akarız bu haftasonu..