26 Ocak 2011 Çarşamba

Gözünüz Aydın Yıkılıyor Mabed

Ne mutlu ki yıkılıyor o stad. Arada yine romantik-geri kafalı-nostaljik ( ! ? ) Beşiktaşlılar çıkar ve bu durumdan da memnuniyetsizliğini dile getirir ama olsun. Beşiktaş geri kalmamalı diğer büyüklerden.

Birkaç anı yazısı yazar kalemşörler, Reha MIhtar gözyaşlarına hakim olamaz canlı yayınlarda, Tuğrul aga arşivden çıkardığı eski fotoların ve videoların altına bir fon müziği yapıştırır. Daha büyük tarihler yazılacak yeni stadda temennisiyle iyiden iyiye herkes dahil edilir bu oyuna. Üzgünüz ama yeni stadda lazım artık ezberiyle başlar cümleler.


Avrosundan hallice bir sponsor bulundu mu hikayenin büyük kısmı tamamlanır. Bu kadar narkozu almış taraftar stadın ismi Demirören Arena dahi olsa dert etmez bekler dört gözle stadın içine girmeyi.


Uğruna sabahlanan Kapalı. Dost sohbetlerinde bir anı olarak anlatılır. Sonraları da Kale arkası tribünlerinden biletinin üzerinde yazan koltuğu aramak zorunda kalınca iç çekerek ''eskiden'' diyerek başladığın bir cümlede geçer en fazla.


Bize kalan bir Şairler parkı olur bir de Dolmabahçe Caddesi.

1 yorum:

keyifadami dedi ki...

her ne kadar inönü stadı'nın yıkılmasını istemesem de, yerine yeni bir stad yapmazsak o alana alışveriş merkezi vs. yapılacağını bildiğim için sevindim bu habere.