4 Mart 2011 Cuma

Aç Kanatlarını Süzül Göklere


İlk maçın skoru göz önüne alındığında formalite maçıydı Antep Belediye mücadelesi. Ne zaman ki Antep'e götürülecek kadro açıklandı, o zaman bambaşka bir hal aldı. Özkaynak Kartalları'nın adını görmek bile yetmişti. Çok defa yazdık, çizdik. Bu takım gücünü özkaynaktan alır, tarihte tonlarca örneği vardır. Beşiktaş, en çok kendi çocukları ile Beşiktaş olmuştur.

Dün akşam da kendi çocuklarımızı izlemenin keyfi ile oturduk televizyon başına. Sağolsun TRT iş bilmezlik örneğini gösterdi bizlere. Kendine ait tonla kanalı olan TRT, 2 maçı aynı kanaldan vermeye çalışıyordu. Ekranın sağ alt köşesinde Kasımpaşa-İBB maçının görüntüsü belirdi. Zaten bizlerin sağ alt köşedeki görüntüye alerjisi var. Ne zaman ekranın o tükürdüğüm köşesinde minik görüntü belirse 2003 senesindeki Chelsea-Beşiktaş maçı gelir aklıma, haliyle Prag-Lazio maçı da. Görüntü belirmiş, Prag da frikik kullanmak üzeredir. Peruzzi ıskalar, Beşiktaşlı ekran karşısında travmatik öykülerine bir yensini ekler. Kısa sürede bu gel-gitlerle maçı izledim, derken İBB'nin golü ile beraber yayın oraya kaydı. Ve birkaç senedir adını bile duyduğumuzda heyecanlandığımız Muhammed'in Beşiktaş forması ile ilk dakikalarına şahit olamadık. TRT, bunu elimizden çaldı.

45 dakika izleme şansı bulabildik çocuklarımızı. Güzel bir tat bıraktılar zihinlerimize. Biliyorum ki bugün Beşiktaşlılar güne yepyeni kadrolar kurarak uyandılar. Muhammed, Necip, Furkan, Doğukan, Atınç diye sayıklayarak.

Tadını çıkar Beşiktaşlı.


1 yorum:

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

"TRT bunu elimizden çaldı."

Asla yerine de koyamaz. Bir de profesyonel kameralardan, yayıncılıktan falan bahsetti spiker. Dier maçın uzama ihtimalini hesaplamayan, ona göre önlem almayan bir yayıncılık ne kadar profesyonel ondan bahsetmedi tabii.