26 Mayıs 2011 Perşembe

Kısa Kısa Hoşgeldik



* Ve askerlik biter, İbrahim Akın'dan önce yuvaya dönen ilk transfer olarak kayıtlara geçtik.
* Posta ve Fanatik gazetesinden artık spor haberi okumayacağım için büyük bir kıvanç içindeyim.
* Buralar dutluk felan değildi ama kafamı her çevirdiğim yerden de gökdelen çıkmıyordu.
* İstanbul insana doymuşta kusmuş.
* Twitter ortamına alışmak biraz zamanımı alacak, şu anda ciddi bir uyum sorunu yaşıyorum. Performansımın yüzde 10'u ile twitliyebiliyorum.

* Son izinden dönerken takım iyi performans segiliyordu bu havada gidilmez demiştim. Soğukları görmeden gitmemiz belki de iyi oldu. Ekrem'i Nobre'yi Aurelio'yu Rüştü'yü 3 ay daha canlı izlemediğim için nerden baksan 1 sene fazla yaşarım.

* Bobocan'ı 2 ay Amatem'e yatırsak figer bağımlılığından kurtulabilir. Gideceği kulüplerde sigortasını bile yapmazlar rahat bir emeklilik yaşayamaz. Bak Nobre ve Aurelio'ya biraz örnek al.

* Guti'yi önümüzdeki sezon iyi değerlendirmek için maçtan önce promil testine tabi tutmak lazım. Hatta yeni yabancı oyunculara da efor testinden önce uygulamak iyi olabilir.

* Ekrem Dağ ile 2 yıllık yeni sözleşme. Söz vermiş yanı başımızda yaşlanmaya, yetmemiş kendisinin minimal versiyonu olabilecek 2 tane daha avusturyalı katmışız takıma.

* Egemen Korkmaz yönetimin her sene yaptığı ezber transferlerden biri. Her durumda ve şartta ezeli rakiplerin mevcut ya da eski topçularından 1 tanesini transfer et.

* Bu sezon yapılabilecek en iyi transferimiz Hacı Fernandes. Ernst'in etinden sütünden yeterince faydalandık kullanabilecğimiz postu kaldı gibi. Helali var orası ayrı. Eğer bize 18 yaşında gelseydi 19 yaşında kel kalırdı.

* Necip bütün iyi sıfatları hakeden bir çocuk. Ama çocuk işte. Olurda kıran kırana bir maçta vur-kır-parçala bu maçı kazan diye bağırırsa taraftar Necip o gazla vururda kırarda. Biraz sakin olsa tadından yenmez.

* Tayfur Hoca ile devam kararı Yönetimin şimdiye kadar aldığı en riskli karar. Başarısız olursa ya bir Rasim Kara olarak kaybolur ya da bir Bank Asya hocası olarak arada takip ederiz. Takıma bir disiplin kazandırır ve başarılı olursa büyük hoca olarak yoluna devam eder. Vezir olmakta Rezil olmakta kendisine bağlı.

* Stad yıkılmasın ! Her türlü gideri var 10 sene daha.

* Hoşbulduk . Kaldığımız yerden devam.

2 yorum:

Şekerli dedi ki...

Hoşgeldin. Git bi Dolmabahçe'de yürü, mabedi bi tavaf et kendine gel.

Şairler Parkı dedi ki...

sağolasın şekerli. tavaf işi tamam.