26 Ocak 2012 Perşembe

Beşiktaş Bizim!

30 yaşındayım. Hayatımın hiçbir döneminde Beşiktaş'tan, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumdan utanmadım. Bunu uzun uzun anlatmak, satırlara dökmek gereği bile duymuyorum. Bu noktadan sonra yeni bir paragraf başlıyor benim için: YD'nin Beşiktaş başkanlığı dönemindeki konuşmalarından, tavırlarından, yaptıklarından utandım, utanıyorum. Benim gibi nice Beşiktaşlının, "Beşiktaşım" derken içi titrerken, Beşiktaş Başkanı'nın "F.Bahçemiz" demesini sindiremiyorum, mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum.

Şike soruşturması boyunca izlediği omurgasız tavırdan utanıyorum. "Beşiktaş ahlakı" denilen kavramı yerle bir etmek için harcadığı çabadan, Beşiktaş'a yakışmayan hallerinden utanıyorum.

YD, Fenerbahçemiz desin. Galatasaray, şampiyon olsun desin. Artık Beşiktaş ile ilgili hiçbir şeyde yer almasın, Beşiktaşımız demesin. Çünkü Beşiktaş bizim!

6 yorum:

KCKF dedi ki...

Y.D. Fenerbahcemiz derken, kendini kulupler birligi baskani olarak gordu. Her takimi, kendi takimi olarak dusundu bence. (olumlu bakis acisi.)

Fly like an eagle dedi ki...

Olumlu mu? Sen neden bahsediyorsun kardeşim? Benim değil başkanım, malzemecim bile "fenerbahçemiz" diyemeeeezz!! derse s.tirsin gitsin hemen o camiadan!! Hangi camianın başkanı bir başka rakip camianın başkanı için "mız-miz" kullanmıştır tarihte? Bana bunun örneğini versene?? Şuster neden kovuldu aç oku bakalım!!!! Adamı hasta etmeyin saçma salak yorumlarla !!

KCKF dedi ki...

Tamam sen ne dersen odur. :) Oyle dedi diye bir sey olacagini mi saniyorsunuz? Benim dedigim sekilde yorum yapip isin icinden siyrilacak. Basin bunu haber bile yapmaz. Yapsa da Y.D.nin umrunda bile olmaz. :)

roland deschain of gilead dedi ki...

YD çok şık bir harekette bulunmuş kulüpler birliği başkanı olarak. kendisini kutluyorum.

Şairler Parkı dedi ki...

@KCKF
Olan, biten her şeyin sadece "Fenerbahçemiz" diye telafuz edilen şey mi olduğunu sanıyorsun? Eğer öyleyse hakikaten çok iyi niyetlisin, fazla iyi niyetli.

Ege

KCKF dedi ki...

@Şairler Parkı,
Olay cok sicakken yazdigim bir yorumdu. Simdi taslar daha cok yerine oturdu. Tum tepkinin sadece "Fenerbahçemiz" lafina olmadigini gormek de guzel. Umarim hareket olumlu sekilde sonuclanir.