25 Ocak 2012 Çarşamba

Carlos Carvalhal



Kötü ve çirkin bunca şey arasında, başımıza gelen en güzel şeysin Carlos Carvalhal! Oyuncusuna küfredenlerin, dedikodusunu yapanların olduğu bir ortamda, "bizden" sandıklarımızın "bizden" olmadığını öğrendiğimiz anlarda, gerçekten "bizden" biri olduğunu gösterdiği için sonsuz teşekkürler.

4 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

holosko'nun hocayı karşılaması ayrı güzel. tam final sahnesi tadında. napsak casper'a da buradan 1 kredi versek mi ?

marmara

serkan dedi ki...

gerçekten hocaya karşı ne hissettiğini bilemeyiz ama o hareket de çok şıktı dediğin gibi.ayrıca holosko hikayesini düşününce holosko'nun carvalhal'e gelene kadar başta kendi olmak üzere kızması gereken başka konular var..

Unknown dedi ki...

Holosko için kapasitesiz, kapasitesinin altında ya da formsuz olduğunu söyleyebiliriz. Fakat ben Holosko'yu seviyorum. Uyumlu, sorun çıkarmayan, gol atınca şampiyonluk golü gibi içten sevinen, kimseyle sorun yaşamayan, efendi, ahlaklı bir futbolcu. Ayrıca çok çabuk unutuyoruz. Son şampiyonluğumuzda en çok pay sahibi olan, o sezonun en etkili isimlerindendi. Yalnız bana Beşiktaş'daki misyonunu doldurdu gibi geliyor.

Şairler Parkı dedi ki...

Kötü performans gösterip, özeleştirisini yapan ve takıma aidiyet duyan oyuncuyu her türlü çekerim ben. Lakin hem kötü olup, hem sorumluluk almıyorsa, aidiyet hissetmiyorsa ne yazık ki soğuyorum.

Baggio'nun dediği gibi hiçbir zaman sorun çıkarmadı Holosko. Bu yönü takdir edilesi. Fakat Serkan'ın dediği gibi de bolca soru sorması lazım kendine. Bu da eksisi.

Kendi adıma da, şampiyonluğun ertesi senesi içerde oynadığımız Ts maçındaki penaltı diye itiraz ettiğimiz pozisyondaki kayıtsızlığını unutamıyorum. (Ceza sahası içinde Egemen'in el pozisyonu) Pozisyonun 2 isminden biriyken, Denizli gibi sakin bir adam bile kulübeden koşarak fırlamışken, Holosko'nun arkasını dönüp, kabullenmesi kafasının Beşiktaş'ta olmadığını hissettirdi bana.

Geçen süre zarfında kafası tekrar takımda gibi. Ama performansı vasat, üstüne eklemiyor.

Neyse.. Carvalhal dedik, Holosko'ya dadandık. Forza Carvalhal:)

Ege