12 Mayıs 2009 Salı

Huzur


Ev sahipliği yaptığımız nadir günlerden biri olacak yarın. Şehre Beşiktaş gelince, insan bir tuhaf oluyor. Nasıl karşılayacağını, nasıl mutlu edeceğini bilemiyor. Ayda, yılda bir gelmişsin, aman kötü ayrılma burdan.

2006'da kolay unutmayacağımız bir final oldu. Skoru ile, tribün ile ve içimde her daim büyük bir yara olarak kalacak Tümer Metin ile. 2006 finalini her zaman Tümer ile anacağım. Ne kadar inkar etsem de vaktiyle, etmemem en doğrusu anladım.

2007'de göz altına alındık maç öncesi, gerekçesi dillere destan. Günlerce sürecek olan hikayelerde başrolü oynadık. Kordon'da çimlerin üstünde içiyoruz diye aldılar. Ki bizi götürürken, diğer içenlerin arasından geçtik:) Komiser bile bunları niye getirdiniz diye sordu. Adam başı hepimize 58 lira ceza kitlenmişken, ulan öyle iş mi olur bari çevreyi kirletmekten 22 yazalım dediler.

1 sene pas geçtik, sıra 2009. Bu maçın galibinin kupayı alması bizi ilgilendirmiyor. Fenerbahçeliler'in yıllardır süren bir kupa hasreti var ve bu hasreti sonlandırmaya odaklanmış durumdalar. Biz ise sadece kazanmak istiyoruz, bu bir çeyrek final mücadelesi olsaydı ya da grup maçı, hiç farketmezdi. Bu maçı kazanıp, biraz rahat nefes almak istiyoruz.

Beşiktaş aşkına saldırın çocuklar!


Hiç yorum yok: