15 Temmuz 2009 Çarşamba

Çarşı Şampiyonluk Kutlaması

- Pankartlarla Kuruçeşme Arenanın dört bir yanı süslenmişti. Dört bir yanı diyorum çünkü denizde bile pankart vardı.






-M.J için bu sefer gerçekten birşeyler yapıldı.

-Pankartımız orada yerini aldı. Baya bir insan foto çektirdi. Hatta bizde foto çekilmek istedik ama sürekli önünde foto çektildiğinden fırsat bulamadık.


- Demirören'in konuşmaları orada bulunanları o an için coştursada '' 2 kupayı ben değil takımımız ve siz kazandınız'' dışındaki söylemleri anlamsız ve boştu.

- Taraftar ciddi ciddi Quaresma diye dakikalarca bağırdı. O an da sahnede konuşma yapan İsmail Ünal önce ne olduğunu anlamadı. Daha sonra bu isteği başkana ileteceğini söyledi.
İsmail Ünal futbolcu siparişinde bulunacak yani başkandan. Komik .

- Kıyıya yaklaşan bir tekneye sahilden atlamayan fenerli diye tazahurat yapıldı. Abimizde atladı boğazın serin sularına.

- Demet Akalın, Şebnem Bal ve Alex, Kuruçeşme'ye yakışan sanatçılar olabilir ama bana göre o geceye yakışmadılar.

- Kazım Kanat'ın oğluda geceye katılmıştı. En anlamlı konuşmalardan birisini yaptı. Babasının kanser sonrası Beşiktaş'a koşuşunu büyük bir gururla anlattı. Üzerindeki Beşiktaş formasının sırtında Kazım Kanat yazıyordu.

- Eşber abi ( Eşber Yağmurdereli ) Beşiktaş kazanında Barış kazanır gibi çok güzel sözler söyledi.


- Vedat abi ( özdemiroğlu ) köprüyü işaret ederek kitabından bir şiir okudu. Aslında çok anlamlıydı şiir ama hem Vedat abinin vücuduna karışan alkol oranının yüksek miktarda olmasından hem de taraftarın kendisini çok tanımamasından olsa gerek gereken ilgiyi çok görmedi. Sabri Dino'nun şiirini okumuştu kendi kitabından.


- Adnan Bostancıoğlu - Cem Dizdar - Erdoğan Aktaş gazeteci olan konuşmacılardı.
Cem Dizdar yine kendine yakışan konuşmayı yaptı. ''Avrupa'da başarı felan istemiyorum. Başarılarla büyümedim ben. Kazanınca herşeyi kazanmıyoruz ama kaybedince hiçbirşey kaybetmiyoruz'' dedi.

- Eski futbolcularımızdan biri ve Fabian ile foto çektirdim. Tello'nun türkçesinin Ekrem'den daha iyi olduğuna kanaat getirdim.






-Ferrari ve Zapo'nun gecede olması enteresandı. Zapo içip içip kavga çıkarır diye beklemedim değil. Ben olsam çıkartırdım.

- İsmail Ünal'ı Mustafa Denizli jeepiyle götürdü . Pascal ise geceye mazeret bildirerek gelmedi.

Beşiktaş Magazin haberleri bu gecelik bu kadar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hocam eline sağlık.

tolga