18 Temmuz 2009 Cumartesi

Telekom ve Avea Tamam, Nerede Türkcell ve Vodafone


Kapalı'da kutunun her iki yanına yani locaların üstüne Telekom ve Avea reklamları yerleştiriliyor. Avea şu an yapım aşamasında. Bittiğinde Türk telekom , Beşiktaş , Avea şeklinde bir görüntü çıkacak ortaya. Beşiktaş yazısı orada eğreti duracak. Ne olur orayada reklam al yönetim. Vodafone veya Türkcell mükemmel olur mesela.

6 yorum:

stalker dedi ki...

kapalının ortasında telekom pankartı da açtırır bunlar. demedi deme..

Şairler Parkı dedi ki...

kontör de dağıtırlar. millet sıraya girer.


marmara

Antidoto dedi ki...

kombinenin yerini değiştirip eski açık'a gitmek az da olsa içimi burkuyordu.ama şimdi tavana bakıp telekom görmeyeceğim ve yağmurun yağışını kafam havada seyredebileceğim için şanslı hissediyorum kendimi.bari beko reklamı alsalardı da hatıralar yeşerseydi be..

Adsız dedi ki...

ankesörlü telefon da koysunlar.

Şairler Parkı dedi ki...

şimdi işe gelirken gördüm avea da tamam gibi. avea da siyah renkler biraz daha hakim olmuş.

ayrıca forza da enteresan. bu foto 4 gündür duruyor bende. şimdi yayınlayınca yeni birşeymiş gibi insanlar başladı sallamaya. benden başka gören olmadı mı yahu 1 haftadır ?

marmara

The Eagle Abroad dedi ki...

Valla insani delirtiyorlar artik, kardesim istemiyoruz sampiyonlar ligi falan, istemiyoruz 5 sene ustuste kupalar falan... Sirf bunlari elde edecekler diye harcanan, bosa savrulan paralar ve akabinde boyle abidik gubidik sirketlere kole olma olaylari... Besiktasıda ozellestirdiniz en sonunda ya ben ona yaniyorum....
kale direklerinede reklam alin bari, fenerium urunleri falan yazsin iyici b.ku ciksin afedersiniz, acayip asabi oldum ben bu duruma, once formalar, simdide bu rezalet...
ulan yeni stat yapicektiniz nooldu? ayrica elektronik reklam denen bisey var mac yayini olunca yerlestirirler oraya, bari stattaki adamlara aciyin be kardesim... besiktaslilik ruhuda durusuda bu yonetimle ölüyor her gecen gun, bir dur diyecek yokmu?