14 Temmuz 2011 Perşembe

Süper Kupa Finalini Protesto Ediyoruz

Beşiktaş Taraftarı olarak adımıza leke çalınmasını hazmetmiyoruz. Bu işlere adı karışan takımın bizim sevdiğimiz, sahiplendiğimiz Beşiktaş'la alakası olmadığını görüp, bağrımıza taş basarak, kendi adımıza, Siyah-Beyaz formalı çocukları yalnız bırakmaya karar verdik.

Aklımızın erdiği yaştan itibaren çocuklarımıza miras bırakmak hayaliyle yaşadığımız Beşiktaş'ın adı temize çıkana dek, bu işin parçası olmayı reddediyoruz. Kimseyi protestomuza katılmaya vicdanen zorlamıyoruz. Bu tamamen kendi kararımızdır ve bize katılmak isteyen oluşumları protestomuza eklemekten onur duyarız.

Bizler;
Şairler Parkı, Golsüz Eşitlik, Burası Kapalı, Son Kartallar, Stalker, Ters Manyel ve Ekşi Beşiktaş oluşumları olarak; Süper Kupa Finali'nin ve bu kirli oyunun parçası değiliz ve final maçını izlemeye gitmiyoruz.

4 yorum:

aLchemist2Na dedi ki...

Böyle zamanda takımına destek cıkacaksın. Bu olaya adını karıştıranları bu klupten temizlemek için mücadele edeceksin. Küstüm ben oynamıyorum demek cocukluktur. Varsa tepkin gelin gösterelim. Beşiktaşi böyle kurtarırız. Iyi gün taraftarısınız heralde.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beşiktaş'ın temizlenmesi adına mücadele etmekle süper kupayı protesto etmek arasında ne gibi bir bağ var?

temizlikte de olalım, protestomuzu da yapalım.

gidip oraya hiç birşey olmamış gibi mi davranmak beşiktaşlılık?

Şairler Parkı dedi ki...

Ulaş, süper kupa maçını protesto etmekle nasıl iyi gün taraftarı olunuyor?

Kulübe bu yaftayı yapıştıranlardan hesap sormanın, temizliğe başlamanın ilk hamlesi buradan geçiyor bize göre.

Bahsi geçen kupa maçına oynama hakkını bize TK verdi. Şu an o kupa için yediğimiz yafta ortada. Bu şartlarda o maçta niye olayım ben? Bunun küsmekle alakası olmadığı gibi yineliyorum temizlenmenin başlangıcıdır protesto etmek.

Ege

aLchemist2Na dedi ki...

Niye anlamıyorsunuz ki.Demek istediğim 1 maçı protesto edene kadar yürüyün bu adamları klupten temizleyelim. Hakedilmeyen o maçada çıkmayalim. Uzaktan protesto etsen ne olur etmesen ne olur.Maça gitsen ne olur gitmesen ne olur. Bumudur protesto.