2 Nisan 2012 Pazartesi

Hoşçakal Carvalhal


Biz, bir süredir ihaleyi tek kişinin üstüne yıkmayı çok seviyoruz. Olan, bitenin ana kaynağını sorgulamadan tek kişiye fatura kesmek kolayımıza geliyor.

İkinci başkanının, teknik direktörünün cezaevine girdiği bir ortamda, emaneten göreve gelen bir adamın bizi şahlandırmasını istedik. Hep, senin yerin "şimdilik" diyerek. Transferleri o yapmamıştı. Vekaleten gelmişti. Oyuncuları paralarını alamıyordu. Başkanı kulübün ağzına tükürerek gitmişti. Bir süre kulüp başkansız kalmıştı. Borç, burdan Portekiz'e kadardı. Ama tüm suçlu Carvalhal'di. Bugün de yeni yönetim, suçluyu buldu ve cezasını kesti.

Carvalhal'in iyi bir hoca olup, olmadığından daha mühimdir üst paragraftaki dengesizlikler. Çünkü bu dengesiz anlayış devam ettiği sürece, Beşiktaş futbol takımı, hoca yiyen bir ekipten başkası olmayacak.

Kendimi şanslı sayardım MAF'a şahit olduğum için. Şimdi daha bir şanslı görüyorum. Zira bu kafa yapısı o vakitte olsaydı, ne Milne olurdu, ne de MAF diye bir efsane.

Hoşçakal güzel adam. Senin "güzel" olmanı bile sindiremedik biz. Yerini de "sahte evlat"a teslim ettik.

3 yorum:

JAMES WHITE dedi ki...

Yeni yönetim ilk hatasını yaptı. Geçmiş olsun.

turkmurat dedi ki...

carlos un yeterliliğini tartışırım.. daha önce öğüttüğümüz hocaların belkide en kötüsü ama tebessüm le anacağız,sevdik yani..
ama sahte evlat konusunda imzamı atarım,hiç yakışmıyo bu kulübe

Şairler Parkı dedi ki...

@turkmurat
Elbette ki yeterliliği tartışılır. basit bir yeterli-yetersiz muhabbetinden daha fazlasını hakediyor üstelik bu konu. Tonla şey söylenibilir. Lakin, hocanın bu yetersizlik hikayesi yüzünden gönderilmediğini biliyoruz. Sadece yetersiz denilirse, o yetersizliği ortaya çıkaran şeyleri de görmezden gelmemek lazım çünkü.

Bu kulüpte bir süredir hocalar yetersizlikleri yüzünden gönderilmiyor.Yönetim hep kendi yetersizliğinin faturasını hocalara kesiyor.

Ege