12 Mart 2009 Perşembe

Kızsız Adam



İnternet alemininde son günlerin en çok izlenen videosu. Ayıptır söylemesi filmin yönetmeni Can Sarcan arkadaşımdır. Geçenlerde bakkalda rastlaştığımızda son filmini muhakkak izlememi söyledi. Bu arkadaşımız sadece ipod'unda 60 tane kısa filmi bulunan, haftada ortalama 5 kısa film çeken bir sinema sevdalısı ya da manyağı. Her karşılaşmamızda filmlerini söylediğinden izlerim muhakkak dedim. Sonra da izlemedim tabi ki. Bugün önce milliyet.com.tr de haber olduğunu gördüm. Daha önce de bir kısa filminde Ceyada Düvenci'nin kısa bir görüntüsü olduğu için gazete ve internet siteleri ile haşır neşir olmuşluğu vardır. Akşam Ntv'de Okan Bayulgen'in karşısında Can'ı görünce baya bir şaşırdım. Bulunduğum yer itibariyle konuşmaları duyamadım aslında. Heyecanlı heyecanlı sinema anlatışı, projelerini dile getirişi aklıma geldi .


Filmlerinin çoğu mizah üzerine kurulu olsada, kamera teknikleri ve video efektleri gayet iyidir. Kızsız Adam'ı izlemek isteyenler buraya.

2 yorum:

Ömer dedi ki...

Facebook'ta uyesi oldugum bir gruptan -ki Istanbul'daki semtimin adina acilmis oylesine bir grup- ozel mesaj dahi geldi bu film ile ilgili. Herkesin ilgisini cekmis herhalde.

Adsız dedi ki...

youtubeda bir çok videosunu izledim. sanırım çoğu okuldaki projeleri içinde çünkü nerdeyse hepsi reklam filmiydi. yaratıcı fikirleri reklam sektöründe çok iş yapar. ama umarım türk jim carey olma hevesi yoktur kafasında.