10 Nisan 2009 Cuma

Haftasonu, Beşiktaş'ın Maç Günüdür


-Ligde kritik viraj olarak adlandırılan bir hafta daha. 5 takimin matematiksel olarak şampiyonluk yarışında olduğu haftalar boyunca bu tanimlama surekli karsimiza cikacak. Bizim macin cuma aksamina denk gelmesinden dolayi maci kazanip keyifle diger sonuclari bekleme modunda olacagiz. Kazandigimiz takdirde ve bunu ileriki haftalarda istikrarli sekilde devam ettirirsek diger maclarin sonucu pek de umurumuzda olmayacak. Biz macimizi kazaniriz onumuze bakariz .


-Ligin ilk yarisinda Gs ve Fb ile deplasmanda olan maclarimizdaki bilet kuyrugu sıkıntısından sonra en azindan 2. yari da bilet derdimiz olmayacak ile kendimize teselli bulmustuk. Lakin Kocaeli deplasmani ile bilet telasi yine ayyuka cikti. 2 gunluk mesaj ve telefon trafigi sonrasinda Kocaelinde bulunan arkadaslar sagolsunlar bilet sorunumuzu hallettiler. Kisacasi bize yarin 1 saatlik yol gozuktu. 1 saatlik yol diyorum cunku tam olarak deplasman sinifina girer mi pek emin degilim.


-Askapuska ile dusecegiz yollara. Belki gidisimiz biraz dertli olabilir , amma velakin donuste galibiyet sevinciyle istanbula gelecegiz diye umut ediyorum, istiyorum, arzuluyorum, temenni ediyorum ...


-Denizli hafta icindeki bir aciklamasinda artik sakatliklarin takimi cok etkilemedigini cunku artik bir takim olduklarini ve herkesin gorev verildigi sekilde oynayacagini belirten ya da benzeri anlama gelen bir aciklama yapti. Bu kadar kendinden emin sekilde konustuguna gore yine supriz bir kadro ile cikmas olasiligi oldukca yuksek. Ugur - Ernst ikili onliberosu ilk defa bir maca beraber baslayabilirler. Ya da daha fantastik bir sekilde Delgado - Yusuf ikilisi ile de baslayabilir. Denizli' dir yapar, biz de sonuca gore yorum yapariz. Ve tabi ki en onemli olaylardan biri, Sari kart sinirindaki oyuncularimiz. Bu hafta Toraman ve Serdar Özkan sari kart cezalisi olduklari icin oynayamayacaklar. Ligin sonuna kadar her hafta bir sari kart cezalisi gorecegiz gibi. Olsun, Denizli teminat verdi, onemli degilmis o kadar ... !?


-Başlikta dedigim gibi benim icin Haftasonu, Beşiktaş'ın Maç Günüdür. Bu haftasonumuz Cuma'ya denk geldi. Cumartesi ve Pazar yeni haftanin baslangıcı.


-Rastgele Kartalım

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Nerdeyse Cuma uğuru benim için bitiyordu :) süpriz bir kadro kötü bir futbol 45 dakikayı 45 saat yaşattı bize.
70.Dakikadan sonra görmeyi arzu ettiğimiz Beşiktaş vardı sahada.

Özellikle İkinci gol sevinci harikaydı.

Tebrikler Beşiktaşım...