10 Mayıs 2009 Pazar

+3


Maçı izlemedim bugün. İşten biraz geç çıktım. Kendimce bahane saydım bunu. Golü de ben izlemiyorken atınca, açmadım maçı. Geniş özetini az önce izledim.

Delgado'nun pası ve sonrasında Holosko'nun golü güzel. Yusuf'un direkten dönen topu, Bobo'nun karşı karşıya kaçırdığı gol olsa daha rahat olurmuş. Ama adı Beşiktaş, rahat lügatında yok. Yediğimiz gol çok kötü; izle, izle kahrol. Üzülmez sağolsun güzel asist yapmış. Tello, hareketlilik getirmiş. Kenarda oyuna başlamak yaradı belki de.

Gökçek'in meşhur parmağı yoktu. Onun yerine Aykut Kocaman'ın garip tavırları varmış. Her takım sahaya kazanmak için çıkmalıdır, basit bir madde olan bu ilke tabiki de değişmemeli. Her hangi bir iddiası olmayan Ankaraspor'un hocası Kocaman'ın mimikleri gayet enteresandı. Özer Hurmacı'nın da başını yedi, gözü aydın.

Kalan 3 hafta umarım bir an önce geçer. Zira çok yoruldum. Bu kadar dengesiz ruh hali nasıl toparlanır bilemem.

Şaka maka lideriz.

1 yorum:

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

yenilen golde Üzülmez kadar, o topa kafa vuran rakip futbolcuya 2-3 mt. mesafede durarak pozisyonu aynen bizim gibi izleyen Gökhan Zan'ın da kabahati var. Aykut'un mimikleri gerçekten ilginçti. Kolay kelimesine uzak oluşumuzu her saniye hissederek yaşıyoruz zaten, heleki bu sene! Bir top bu kadar mı zor rakip kaleye sokulur? Rakip takımların eften püften atakları bu kadar mı zor savuşturulur? 1 hafta geçirip, haftada bir 90 dakika mücadele etmek bu kadar mı zor olur? Kolay değil belki, ama bu kadar da zor değil yani! neresinden bakarsanız bakın, bir bakımada kolay, kolay olmalıydı, kolaylaştırılabilirdi!!!