27 Mayıs 2009 Çarşamba

Şampiyonluk Primi KOL SAATİ




2008-09 Hentbol Ligi Şampiyon'u Beşiktaş Henbol takımı oyuncularına Yönetim tarafından Kartal Yuvasından birer Kol Saati hediye edilmiş. Bir yönetim kendi kendini rezil etmek için çaba sarfetse bu kadar başarılı olamaz. Ve bunu övünç duyulucak bir durum gibi resmi siteden yayınlamışlar. Oyuncuların suratından ne kadar mutlu ( ! ) olduklarını görebiliyorsunuz.

Teknik ekip ve sporcularımıza Kartal Yuvası mağazalarımızda satılan, Beşiktaş amblemli kol saatleri armağan eden Bülent Deriş, "Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılardan dolayı hepinizi yeniden Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz adına kutluyorum. Şimdi bu başarılara bir yenisini daha ekleyip hafta sonu Türkiye Kupası'nı da müzemize getireceğinize canı yürekten inanıyorum. Hepinize tüm Beşiktaş camiası adına şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.


Türkiye Kupasını kazanırlarsa ne vereceksiniz ?




Haberi ilk önce Ömer'in blogdan gördüm. Buradan

2 yorum:

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

AYIP BE KARDEŞİM, YAZIKLAR OLSUN!...

Ömer dedi ki...

Resmi sitedeki yaziyi okudugumda inanamadim ben, hatta haberi ikinci kez okudum. Hani belki haberin bir yerlerinde bir miktar maddi primden bahsediliyordur da ben gorememisimdir diye. Ikinci kez de okuyup goremedigimde gulmeye basladim ekran karsisinda. Bu habere baska nasil tepki verilebilir ki..