24 Aralık 2009 Perşembe

Kısa Kısa


- İlk yarı boyunca nedense bir türlü iyileşipte kadroya giremeyen Batuhan Eskişehir'e kiralık verilecek gibi. En az 8 golü yine garanti. Bizim golcülerden hiçbiri o rakama ulaşamayacak tabi ki.

- Serdar Kurtuluş'u Türk futboluna kazandıran Denizli'nin yeni armağanı Serdar Özkan. En iyi ihtimal Kiralık verilecek.

- Ah be Çocuk, Heyecan yaptı heyecan dedi milyonlarca Beşiktaş taraftarı Korcan'ın hataları karşısında. İllet.com.tr genç kaleciyi bitirme seanslarına başladıysa da taraftara sökmedi manşetleri.

- Başka Semtin Çocukları. Memleketin prototip halinin sinemaya yansıması. Filmin post aşamasında yarım yamalak izlemiştim ancak bu kadar iyi olduğunu farketmemiştim.

- Cm 2010'da 2027 yılına kadar gelmiştim. 34 tane kupa, içinde CL ve Süper Kupa'da var. Windows 7'ye geçelim dedik Cm'yi backup alarak. Windows 7 ise 34 kupayı hiçe sayarak Cm'yi save dosyalarıyla açmamakta direniyor. 34 Kupayu Unutma Vefasızlık yapma diyeceğimde Windows 7 fena bir işletim sistemi. Sil baştan başlayamıyorum Cm'ye. Bahane oldu Windows 7.

- Tv izlemem hele dizi hiç izlemem. Ama bu aralar Geniş Aile'ye sardım. Ne dehşet birşey yahu. Al sana memleket orjinli dizi.

- Hare markalı Türk kahveli-kremalı likör Tekel'in şimdiye kadar yaptığı en iyi iş. Tam bilgisayar başı içeceği.

- İstanbul trafiği bitsin ama lütfen bitsin.

4 yorum:

Smyrna dedi ki...

ege de bayılıyor hare'nin likörlerine :)

gerçekten çok fena bişey...

Şairler Parkı dedi ki...

Hare'nin bana prim falan vermesi lazım. Onlara kazandırdığım paranın haddi hesabı yok. Hem kendim alıyorum hem de teşvik ediyorum insanları. Ama kimileri abarttı bize gelince sadece Hare ister oldu. Odamdaki kitaplığın rafına sakladım kapalı şişeyi resmen:)

Ege

ferdinand dedi ki...

Hare de hare diyor bir nesil:) hastasıyız...

Cm'nin ileri versiyonlarını sevmedim-sevemedim nostalji hastası bir birey olarak. hala 2000-2001 ve 01/02 oynuyorum ilk günkü iştahımla.
efsane kadrodan feyyazlar-metinler-şifoları coach yapıyorum, dadına doyamıyorum arkadaş.

*bu arada serdar kurtuluş'a çok üzülüyorum arkadaş. tigana dönemi koray ile birlikte takımın en iyi oyuncusuydu orta sahada yeni pozisyonunda oynamasına rağmen. kardeşi de daha yetenekli dendi gs'de fırsat bile olmadı. öğütüyoruz ha babam...

oneblood dedi ki...

başka semtin çocuklarını izledim bu akşam. tek bir konu işlese dahamı iyi olurdu diye düşündüm ama sonra filmin adını tekrar ettim edince dedim bu onları anlatıyor hikayeyi değil yaşamları anlatıyor. sevdim filmi sonundaki sürprizi sevdim