20 Ocak 2010 Çarşamba

Kısa Kısa

- Direnişteki Tekel işçilerini canlı yayından sürekli takip etmek için sendika.org'a girebilirsiniz.
Sokakta ateş başındalar şu anda.

- Ağca'yı takip etmek için ulusal kanallarımız yeterli hizmeti veriyor, daha iyi görüntüleyebilmek için bibirlerini eziyorlar. Ağca ise şöminesinin başındadır şu anda büyük ihtimal.

- Kertenkele Abdullah ile tanıdığım adam bir kertenkele gibi yaşamamayı seçerek kuyruğundan fazlasını adadı bu uğurda. Bugün anmasında Sırrı abi diye seslendiğim güzel insan anlamlı bir konuşma yapmış. ''her dilde arkadan vuran puşttur''.

- 320 milyondolarlık süper lig vergileriyle 400 küsur milyon euro. Tekel işçilerinin hakları doğrultusunda alacakları para senelik 15 milyon euro kadar. Buna direniştekiler ve direnemeyenler dahil. Kaliteli Süper lig - kalitesiz Tekel.

- Geçen haftanın Uykusuz kapağı. kapakta bir tip. balon 1 ''maalesef etnik ayrımcılık yapan arkadaşlarımız var'' balon 2 ''benim için kürdü, çingenesi, ermenisi, rumu hep bir'' balon 3 ''Hangisini Bulsam Saldırırım''

- Bir futbolcu deyimi artık önemini yitirdi '' akşama erman hoca yorumlar''.

- Geç kalmış bir isyan. Üründül paran kadar konuşma ! Bobo kadar başına taş düşsün. Nobre'yi paket yap evine götür. Tabata'yı nüfusuna geçir.

- Deli Deli Olma ve Karanlıktakiler hiç beklemediğim kadar iyi 2 yerli film. Özellikle Karanlıktakiler Çağan Irmak'ın izlediğim en iyi filmi diyebilirim.

- Türkiye'nin ilk Kısa Film Sinema Salonu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'n de açılıyor. Yılmaz Güney Sinema salonunda düzenli olarak kısa filmler gösterilecekmiş.

- Meteorolojinin bütün çabalarına rağmen İstanbul'a tutan bir kar yağmıyor.

- Doğumgünümde Denizli bana pasta yedirmedi. Üzülsem mi, sevinsem mi ?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçen ben de onu düşündüm.Şu ülkede bi boka benzemeyen bir futbol oynanıyor.Toplasan 5 tane dünya çapında futbolcu yok ama Ortada yıllık 400 milyon dolarlar dönüyor.Öte yandan Tekel işçileri sokakta.Devlet senelik 15 milyonu çıkarıp soğukta donan vatandaşına veremiyor(daha doğrusu vermiyor).İşte bizim ülkemizin gerçekleri bu.ADALETSİZLİK

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

400 milyon euro mevzusuna katılıyorum. hayat zaten adil değil ama Türkiye'de daha da adil değil... yazının sonundaki soruya cevap: çatal uzatsa bile hemen kaç ordan :)))