3 Aralık 2008 Çarşamba

Tez Zamanda


Bir süredir dönen bir haber vardı. Serdar Kurtuluş'un söylemiş olduğu bazı cümleler. Doğru mu, değil mi diye bilmediğim için yorum yapamıyordum. Bursa'da özel bir okulu ziyarete giden Serdar Kurtuluş'un kendisine sorulan "başka bir takıma giderseniz, nereye giderdiniz?" sorusuna şöyle yanıt verildiği iddia edilmişti.

"Futbolcu böyle birşey düşünemez çünkü profesyonel bir oyuncudur. Elbet herkesin gönlünde bir takım vardır. Ben her zaman oynadığım takıma elimden gelen desteğin en iyisini vermeye çalışıyorum. Ekmeğimi kazandığım takım için ter dökerim. Tabii ki gönlümde bir takım var, ama bunu söylemek istemiyorum."

Örnek olarak kimi alındığı sorulduğunda da:

"Emre Belözoğlu'nu çok seviyorum. Hem futbolu, hem kişilik olarak Emre Belözoğlu'nu kendime örnek alıyorum." diye yanıt vermiş.

Bu söyledikleri gerçekmiş Serdar'ın. İddiadan ibaret değilmiş yani, görüntülere da yansıdığı için böyle söylüyorum.

O yüzden tez zamanda örnek aldığı abisinin yanına gitmesi temennisiyle.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

muhtemelen bursadan bahsediyor. ama küçükken beşiktaşlı olduğunu da biliyoruz (bu küçükken lafına da ayar oluyorum, profesyonelliğin alametifarikası- sanki şimdi çok büyük hırbo). nasıl yani diyesim geliyor. ulan sen beşiktaş'a gelmişsin, taraftar seni kabullenmiş, daha ne istersin!

şimdisi için geçerli değildir belki ama birkaç sene sonrası için "tencere yuvarlanmış..." sözü ağızlarda dolaşacak gibi. emre ile ne işin olur be çocuk senin.

ben o siyahbeyaz formanın içindekilere hep güvendim. yanlış mı ettim yoksa? izah ediver bunu da be çocuk...

Kartal Bafiler dedi ki...

Bir saniye durmasın...