8 Şubat 2009 Pazar

Bekleriz, Beklemesine de...


Sıkıcı maçlar listemize bir yenisini daha ekledi Beşiktaşımız sağolsun. 90 dk boyunca ne yapmaya çalıştık, nasıl bir mantıkla hareket ettik çözemedim. Sanırım kupa maçında edilen " 15 yıl bekledik daha önce, hiç farketmez bekleriz yine " tezahuratından güç almış gibiydi oyuncularımız. Nasıl olsa bekliyorlar mantığı ile sahaya çıkmışlar yine. Biz her daim bekleriz hiç sorun değil de, ruhsuzluk ve isteksizliğe dair bir sabrımız olduğunu sanmıyorum.

Bugün sahada maçı kazanmayı isteyen bir Beşiktaş yoktu. Maçla ilgili bir sürü teknik detay içeren cümleler kurulabilir, sistem, oyuncu tercihi vs, vs...Hiçbiri şu an ilgimi çekmiyor, çünkü Beşiktaş'ı bu halde görmek, sonuca gidemeyen halini izlemek çok can sıkıcı.

Konyaspor da hiç sevmediğim takım hüviyetinde. 3 İstanbul takımının formalarını bir süre giymiş oyuncularından kurulu toplama takımlardan hazetmiyorum. Veysel Cihan, İsmail Güldüren, Cihan Haspolatlı, Serhat Akın..Bunlara bir de Trabzonspor patentli Celaleddin eklenmiş. Bu tür kurulan takımlardan hangisi göze çarptı ki bu da çarpsın?! Her biri kendini ayrı ayrı iyi sanıyor. Ekstra birkaç cümle Veysel Cihan için. Beşiktaş'ta oynadı bu adam ne kadar ilginç, yarın birgün futbolu bıraktığında, kariyeri konuşulduğunda Beşiktaş'ta da oynadı denecek. Beşiktaş'ın ekmeğini belli bir süre de olsa yiyen Veysel, bugün nasıl da haketmediğini gösterdi hem o formayı, hem nicesini. Bir de kaptan yapmışlar bu adamı, lafta adam!

Konya'da takımımızı yalnız bırakmayan tüm Beşiktaşlılar'a canı gönülden teşekkürler.

Beşiktaş'ın şampiyon olamayacağını coşkuyla dile getiren Konyaspor taraftarına da şampiyonluk yolunda başarılar dileriz!

Hiç yorum yok: