8 Şubat 2009 Pazar

Çıkar Düşkünleri


Hafta içi Antalyaspor ile oynadığımız kupa maçında Erdal Acar'ı görünce şaşırmıştım. Ne oluyoruz yahu diye. Bugün oynanan Konyaspor maçında da vardı. Deplasmana gelmiş hazretleri. Bu işin içinde bir iş var derken, öğrendim. Meğer hafta içi çıkmış haberi de yeni haberdar oluyorum ben. Demirören'in yeni listesinde olabilirmiş. Ernst transferinde 3 milyon euroyu o vermiş. Miş, mışla bir yere varamayız, yakında öğreniriz. Vardır bir çıkarı.

Yıldırım Demirören ne kadar lüzumsuz, yanlış, kirli adam varsa sokuyor kulübün içine. Ne çilesi varmış ki Beşiktaş'ın bir türlü bitmek bilmedi.

1 yorum:

stalker dedi ki...

yöneticilik büyük bir rant kapısı. herkes tribünlere bakıyor ama malı götüren adamlar asıl bunlar. 2b arazilerini yağmaladıkları yetmedi bu acarların. görünen o ki oğul acar yoluyla yeni bir atak daha yapacaklar. bundan güzel ortam olur mu? bir yanda yağmacı, rüşvetçi, sadakacı iktidar, diğer yanda "işadamları" kimliği unutturulan kulüp yöneticileri. zamanın ruhu diye bir şey var tabii. acarlar rulet oynayıp kazansa böyle karlı iş çeviremezlerdi. hayırlı olsun. yusuf şimşekle alemlere de akarlar artıkın..