25 Şubat 2009 Çarşamba

Kısa Kısa


-Stadın etrafındaki yol çalışmalarına kısa bir zaman önce değinmiştim. Durum gittikçe vahimleşiyor. Yol yapımı çalışması adına Stad koca bir deliğin içine sürükleniyor adeta. Gecenin karanlığında Taksim'den otobüsle Beşiktaş'a inerken bütün güzelliği ve ihtişamıyla yine gözlerimizi kamaştırıyor tabi ki.

- Yönetimin bu aralar basına fazla malzeme vermemesi ya da basının otosansür uygulaması sebebiyle Beşiktaş temalı haberler artık Denizli'nin demeçleri üzerine yoğunlaşmış durumda. Özellikle 26. hafta vurgusunu bütün medya yapmakta. Medyadan okuduğum kadarıyla bende 26. haftada lider olacağımızı söylediğini sanıyordum. Ancak son yaptığı basın açıklamasında üstüne basa basa söylüyor ki 26. haftada lider olacağımız değil ilk 3 takımın arasında olacağımızı belirtiyor.
Adamı zorla Kahin yapacaklar.

- İşler çok yoğun olsa bile itinayla film izlemeye her zaman vakit ayrılır. Oscar Milyoneri izlediğim son filmler arasında. Bazı ödülleri alması normal olsa bile 8 ödül birden alması fazla kaçmış. Oscar törenini izledikten sonra biraz daha hak veriyorsunuz aslında. İşimle alakalı olarak törenin tamamını dvd'ye kaydetme bahanesiyle ara ara izlemiş bulunmaktayım. Hikayenin o gösteri dünyasının insanlarına bu kadar etkileyici gelmesi, hayata bakış açılarını gösteriyor. Doğru-dürüst olan her insan kazanır. İyiler kazanır, sizde akıllı uslu olun, isyan etmeyin, çalışın didişin çaycı olun. Şans bir gün kapıyı kırarak evinize girer. Koy bakalım juriye Sean amca gibi adamları alabiliyor mu o kadar ödülü.

1 yorum:

yürü güneşe dedi ki...

İki durumda da medyaya ekmek çıkıyor: Lider olduk, kahin Mustafa Denizli haberleri. İlk üçte olamadık, ver gazı Beşiktaş sevenlerine manşetleri.

Bugünler Fenerin, Cimbomun konuşulması gereken günler aslında. Bizi bu durumda yakalasalar, affetmezlerdi...