3 Ağustos 2009 Pazartesi

Ah Sivok, Ah...


Beklediğimden daha güzel bir maç oldu. Her 2 tarafta net pozisyonlar elde etti. Geçen seneye göre orta alanımız daha iyi olacak, gözüken o. Fink'in gelişi başlı başına orta sahayı değiştirmiş gözüküyor. Ernst ile beraber gayet uyumlular.

Yusuf için sanırım çoğu kişi keşke biraz daha genç olsa diyordur. Yusuf'dan verim alabileceğimiz dakikalar ortada. Bu dakikalar içerisinde ne kadar katkı sağlarsa o kadar iyi. Keza direkten dönen topu gol olsa başka bir sonuçtan söz edebilirdik şu an.

Tello'yu verimsiz gördüm, oyuna ağırlığını koyduğu zamanlardaki gibi değildi.

Hücumda da yetersiz görüntü içerisindeyiz. Son 3 maçımızda da gol atamamak bunun en büyük kanıtı. Denizli'nin ısrarla istediği 10.5 bu maçta eksikliğini göstermiştir.

Keyifsiz bir halde yazılan bu satırların son paragrafı Sivok'a. Kötü bir hata yaptı, kendinin ve tüm takımın moralinin bozulmasına sebep oldu. Umuyorum ki ligin başlamasına bir hafta kalmışken çabuk sıyrılır bu durumdan. Eksik, kötü, yetersiz olan bu yazı için affola.

1 yorum:

Volkan dedi ki...

Bence keyfi bozacak bir şey yok, Fenerbahçe daha şanslıydı.
Sivok'un hatası aslında bize iyi bir ders oldu, ŞL maçlarında bu tarz hatalara karşı daha dikkatli olmak lazım.
Sivok ve Ferrari ikilisinin bu arada alternatifsiz olması da can sıkan bir durum. Emre Aşık gibi, tecrübeli bir yedek oyuncuya ihtiyacımız var.
Toraman şu an için oradaki tek alternatif görünüyor.

Maçın taktiksel analizini
http://civilikrampon.blogspot.com/2009/08/bjk-0-fenerbahce-2-panige-gerek-yok.html
yazımda yaptım kendimce, herşeyi yorum bölümüne yazamadım isteyen gidip okuyabilir :)