29 Ağustos 2009 Cumartesi

Maç Sonu Taraftar Demeci / Bjk - Antep









Sezonun ilk seyircili maçı. Ama ne semtte heyecan var ne de stadda beklenildiği kadar coşku. İlk 3 haftaya kötü girmenin ve son dakika golü ile Antep'e yine paraları saçmanın sonucunda kırgın ve kızgın bir psikoloji oluşmuş durumda. Tribün takımı fazla ateşleyemedi. Tribündekiler kadar sahadakilerde baya stresliydi. Bu stresin patlaması gollerle olur dedik ama bir sonuca gidemedik. Bizim açımızdan gol olmaması haricinde seyri güzel bir maç olduğu kesin ama Denizli'nin oyuncu değişiklikleri herkesi kelimenin tam anlamıyla dumura uğrattı. Son 2 senede ki en iyi oyununu sergileyen Serdar Özkan'ın yerine Nobre, daha 1 dakika öncesine kadar ceza alanında posizyon yaratan Ernst'in yerine Uğur İnceman girince eleştiriler sahadakilere değil Denizli'ye yöneldi. Anlayan varsa oyuncu değişikliklerini beri gelsin de yazsın.

İbrahim Kaş takıma daha yeni katıldığı için olsa gerek zaman zaman hatalar yaptı. Son hatasında ise yerini Ekrem'e bıraktı. Maçın en anlamlı oyuncu değişikliği bu olduğu gibi Denizli'nin tam olarak hazır olmayan Kaş'ı ilk onbir de sahaya sürmesi kadro seçiminde ki hatasının da göstergesidir.

Ferrari ile Ernst bu lig için kesinlikle en üst düzey oyunculardır. Ferrariyi çıplak gözle ilk kez izledik çoğumuz. Ve herkesi büyüledi. Böyle devam Matteo.

Nihat istekli ama atamıyor golünü diyebileceğimiz gibi, Nihat çok istekli olduğu için başkasınında gol atmasına izin vermiyorda diyebiliriz. Her topa koşuyor. Arkadaşlarını ayağından top almaya çalışıyor neredeyse. Tello tarafından Holosko'ya atılan bir pasta Nihat erken davranıp araya kaçtığı için posizyonu ofsayta düşürdü. Nihatın ilacı Gol atması olacaktır. İlk golünü atsa hepimiz rahatlayacağız, en fazla da kendisi.

Holosko neredeysen çık artık ortaya diyorum. 2 haftadır anlamsız ofsaytlara düşüyor. Bugün son düştüğü ofsayt posizyonunda 20 saniye boyunca rakip savunmanın önde olduğunu göre göre aynı yerde bekledi. Son dakikalarda oyundan tamamen düştü.

Stalker güzel bir tanımlama yapmıştı Denizli'nin 10,5 numara isteiğine ''oyuncak isteyen çocuk gibi tutturmuş 10,5 numara'' diye. Denizli'nin oyuncağı alındı artık. Bu dakikadan sonra bahanesi kalmamıştır. Ve kredisi Gs maçı ile başlar. Kazandığı takdirde artıya geçer kaybedersek eksilmeye başlar.

4 yorum:

Ömer dedi ki...

Fotograflar enfes.

stalker dedi ki...

ulan millete blog arka fonunu siyahtan başka naparsanız yapın diyoruz, sizse tersine gidiyosunuz :) gözleri fena yoruyo valla hacı, bi noktadan sonra işkence hatta..

4. haftadan karalar mı bağladınız yoksa :P

Şairler Parkı dedi ki...

Bitmesin Dertler söyleyip blogu siyaha çaldım. :D

Siyahı seviyoruz dostum. Ama okunur olması daha önemli. Senin tavsiyeni dikkate alıp kısmen beyaza döndürdüm.

marmara

Emre Bozkurt dedi ki...

Diğer maçlara görre daha iyi oynadınız ama forvetlerinizin gole açlığı izi acelecilğe sevk edio bunu çözmeniz gerek..